Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Allround Senior Systeembeheerder

Scheemda
24 uren
27 maart 2024
Solliciteer

Voor onze opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij op zoek naar aan Allround Senior Systeembeheerder. 

Als Allround Senior Systeembeheerder ben je dè persoon voor het oplossen van 3e-lijns incidenten. Je reageert snel en doeltreffend op technische problemen, waarbij je zowel individueel als samen met het team werkt om snelle en duurzame oplossingen te bieden. 

Je speelt een cruciale rol in het onderhouden en optimaliseren van de IT-infrastructuur. Dit omvat primair het beheren van fysieke en virtuele servers en zorgen voor een soepele (samen)werking van alle technologische systemen. Je bent continu bezig met het identificeren van mogelijkheden voor verbeteringen en automatisering.


Over de organisatie

Onze opdrachtgever staat aan de voorhoede van IT-transformatie voor overheidsorganisaties. Hun missie is helder: helpen bij het nemen van cruciale IT-beslissingen en er voor zorgen dat de kosten onder controle blijven. Met een team van toegewijde IT-specialisten garanderen zij dat eindgebruikers beschikken over moderne faciliteiten en veilige systemen om hun werk te verrichten. De servicemindset gaat verder dan alleen ondersteuning; we zijn er om gebruikers te informeren, te begeleiden en te faciliteren, waar en wanneer ze ons nodig hebben.

In de praktijk zijn zij actief als regisseur van digitale systemen voor publieke organisaties. Er wordt vooruit gedacht en men weet wat er speelt, zowel lokaal als internationaal. Ze zijn niet alleen een helpende hand, maar ook een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat de IT-omgeving altijd beschikbaar en veilig is. Op deze manier wordt de data van burgers, organisaties en andere overheidsinstanties op een juiste manier beschikbaar gesteld en veilig beheerd.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Systeembeheerder;
  • Je bent in het bezit van meerdere relevante MS-certificaten;
  • Je hebt zeer goede kennis van en ervaring met bij voorkeur tenminste Windows Server 2016, 2019, 2022 en Active Directory, Powershell, Office 365, Exchange en Exchange online, Intune, Azure, VMware en Citrix;
  • Kennis en ervaring met firewall, netwerk, monitoring en back-up is een pre evenals ervaring met technische aanbestedingen en het formuleren van de juiste eisen en wensen.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Frank kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Frank. Zo geregeld.

recruiter image

Frank Buiter

Accountmanager IT Noord-Nederland