Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Servicemanager

Gouda
36 uren
3 mei 2024
Solliciteer

Voor onze opdrachtgever Justitiële ICT Organisatie zijn wij op zoek naar een Servicemanager. Reageren kan tot 10 mei 2024.

De servicemanager gaat aan de slag met de vertaling van kostenstructuren van Azure en M365 naar de kostprijzen die wij naar onze opdrachtgevers hanteren. Daarnaast wordt hij/zij betrokken bij de verder opstart van het CCC.

Achtergrond opdracht

Recent is binnen JIO het cloud competence center opgericht. Bij de opstart dient er op het gebied van service management ook een aantal activiteiten te worden uitgevoerd.

Over de organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT- dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Functie-eisen

  • Service Alignment
  • Wo werk- en denkniveau (Minimaal 10 jaar)
  • Kennis van kostprijsmodellen in de cloud (Minimaal 5 jaar)
Wensen
Overige functiewensen:
  • Per direct beschikbaar.
Aanvullende kennis:
  • Kennis van rekenmodellen die bij cloudservices worden toegepast. Kennis van ITIL 4.
Competenties:
  • Ervaring als servicemanager cloud in een overheidsomgeving is zeer gewenst. Zo ook kennis van de afrekenmodellen die in de cloud worden gebruikt.
RSIN 863481486 OIN nummer: 00000004000000133000

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Gerben kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Gerben. Zo geregeld.

Gerben Visser

Accountmanager IT West-Nederland