Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Sr. Technisch Beheerder 3e Lijn

Gouda
36 uren
3 mei 2024
Solliciteer

Voor onze opdrachtgever Justitiële ICT Organisatie zijn wij op zoek naar een Sr. Technisch Beheerder 3e Lijn. Reageren kan tot 13 mei 2024.

Inrichten en beheren van de middleware infrastructuur (JBOSS Fuse, Applicatieservers, Single Sign On en LDAP omgeving, Oracle en PostgreSQL databases) binnen PO. Probleemanalyse alsmede wijzigingen aanbrengen van/binnen deze infrastructuur. Aanspreekpunt voor de organisatie t.a.v. deze omgevingen.

Achtergrond opdracht

In het kader van continuïteit is het noodzakelijk om extern in te blijven huren. Kandidaat is vervanger voor huidige externe, die medio augustus vertrekt. Vanwege het feit dat kandidaat ingewerkt moet worden, willen wij in juni hiermee starten.

Over de organisatie

De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICT- dienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Functie-eisen

  • JBOSS Fuse, Applicatieservers, Single Sign On en LDAP omgeving, Oracle en PostgreSQL databases.
  • Kennis omtrent VLAN's, router, IP adressen etc. niveau: uitstekend.
  • Plus incidentmanagement, configuration management Ervaring op ITIL V3 niveau.
  • HBO werk- en denkniveau. (Minimaal 5 jaar)
Wensen
Aanvullende kennis:
  • Klantgericht, analytisch, resultaatgericht, samenwerken, omgevingsbewust, teamspeler, communicatief vaardig.
Competenties:
  • RHEL JBOSS Fuse, Applicatieservers, Single Sign On en LDAP omgeving, Oracle en PostgreSQL databases. Ervaring is belangrijker dan certificaten/diploma's.
RSIN 863481486 OIN nummer: 00000004000000133000

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Gerben kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Gerben. Zo geregeld.

Gerben Visser

Accountmanager IT West-Nederland