Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Front-end Developer

Utrecht
12 Maanden
36 uren
29 juli 2024
Hybride
Solliciteer

Functieomschrijving:

Applicatieontwikkeling in Typescript. Daar valt onder: bedenken, documenteren, schrijven, testen, overleggen met UX en UI designers en collega ontwikkelaars. Met de ervaring die je hebt lukt het je om het proces waar het team in zit te versnellen.

Over de klant:

Voor onze opdrachtgever zoeken wij per direct een ervaren en zelfstandige Front-end Developer die voor 32-36 uur per week mee kan werken aan het team Nationale Databank Flora en Fauna.

Let op: deze rol is alleen geschikt voor ZZP'ers.

De Nationale Databank Flora en Fauna (NDFF) is de meest complete databank met natuurgegevens in Nederland. De NDFF bundelt, uniformeert en valideert zo veel mogelijk natuurgegevens in Nederland en brengt daarmee in beeld wat er bekend is over het voorkomen en de ontwikkeling van planten- en diersoorten. De gebruikers hebben met de NDFF de beschikking over een databank met circa 200 miljoen waarnemingen van hoge kwaliteit.

Deze dynamische organisatie bestaat uit 30 medewerkers verdeeld over een Service-, kwaliteits- en een Scrumteam. Het Serviceteam bedient de klanten (1e lijn), het kwaliteitsteam borgt de kwaliteit van de data en het Scrumteam zorgt voor de ontwikkeling en het beheer van de databank en de verbonden applicaties. Het gehele pakket van functioneel, applicatie- en technisch beheer wordt binnen het team gedekt. De NDFF werkt nauw samen met een groot deel van alle organisaties die werken met inzameling en/of gebruik van natuurgegevens. In 2021 is de NDFF gestart met een transitie naar Open Data. Er wordt geïnvesteerd in het duurzaam borgen van de organisatie en de vernieuwing van de techniek van de NDFF. In de komende jaren wordt de databank omgebouwd naar een gratis toegankelijke datavoorziening.

Eisen:

 • Minimaal 5+ jaar ervaring als Front-end developer;
 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ruime ervaring met Angular, Typescript, HTML en Git. CSS, SASS, Material design en Angular material en het bouwen volgens software design patterns;
 • Ervaring hebben met RESTful Service's en API's;
 • Ervaring hebben met implementatie van WCAG richtlijnen;
 • Ervaring met het bouwen van design systems en front-end componenten;
 • Ervaring met de combinatie van Geodata en accessibility is een pre;
 • Ervaring met samenwerken met UX en UI designers;
 • Zelfstandig werken, en tegelijkertijd in nauwe samenwerking met het team te zorgen voor snelle en kwalitatief hoogstaande ontwikkeling;
 • Ervaring met werken volgens de Agile-principes;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische kennis over te brengen aan zowel technische als niet-technische collega's en stakeholders.

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Danny kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer!
Bel, mail of app Danny. Zo geregeld.

recruiter image

Danny Hingstman

Accountmanager IT Noord-Nederland