Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

11.04.2024
1 minuten
Geschreven door Kirsten

Seven Stars en Get There winnen samen voor de derde keer aanbesteding CJIB

Geschreven door Kirsten
nieuws

Wauw, wat een top nieuws! Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft ons in combinatie met Get There voor de derde keer als preferred supplier geselecteerd. Dat betekent dat wij óók de komende 4 jaar weer samen gaan werken voor de flexibele inhuur van IT-professionals. We scoren een hattrick dus. Zijn we supertrots op!

Three times in a row
“We zijn enorm blij en trots dat we onze samenwerking met het CJIB komende jaren voort mogen zetten en kunnen versterken. Het is een groot compliment dat we deze aanbesteding opnieuw gegund gekregen hebben. Een hele knappe prestatie en een bevestiging van onze krachtige samenwerking” aldus René, onze Business Unit Manager in team Noord. Niels van Bostelen, Directeur Commercie en HR bij Get There voegt daaraan toe: “Onze samenwerking is bijzonder omdat we elkaar complementeren en altijd streven naar het vinden van de beste kandidaat voor elke positie. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door onze opdrachtgevers, maar ook door onze IT-professionals.”

Ons vaste aanspreekpunt voor het CJIB is Yvonne, onze Accountmanager in team Noord. “We vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de missie en visie van het CJIB. IT speelt hier een onmisbare rol in. We kijken ernaar uit om samen met Get There en  alle onderaannemers  van Seven Stars - Prowareness, OFIFTY, Routz, Mediacaster, Polteq, RealizlT, Fujitsu, Team Value, Resultaatgroep, Spheer Al, Plainwater, Conclusion XForce, Transfer Solutions, Blueriq, Capgemini, Caesar Experts en Yelgo - hen hierin te ondersteunen.” aldus Yvonne.

 De IT-afdelingen van het CJIB hebben interessante opdrachten voor IT-professionals. Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij ze? Neem dan contact op met Yvonne. Zij vertelt je er graag meer over. (0634243687 of yvonne@sevenstars.nl)

 

Blijf op de hoogte van al ons nieuws

Meer lezen