Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Business analist en adviseur keteninformatieportaal

Utrecht
6 Maanden
36 uren
2 september 2024
Solliciteer

Functieomschrijving:

Tijdelijke inhuur voor het optimaliseren van het pakket van dienstverlening rondom CDM SRK / EBV in samenhang met de realisatie van het Keteninformatieportaal. 

De businessbehoefte moet in kaart worden gebracht, de fit/gap met de bestaande diensten (CDM en EBV) moet worden geanalyseerd, er moet een pva gemaakt worden voor het optimaliseren van de genoemde diensten (iam leverancier en afnemers) en de uitvoering van dit plan moet worden aangestuurd/gecoördineerd. Daarnaast gaat de analist aan de slag met het realiseren van het keteninformatieportaal voor de strafrechtketen. Hiertoe moet een omgeving worden ingericht in Confluence. Na realisatie zijn afspraken, afspraken en andere relevante informatie over ketenvoorzieningen beschikbaar voor alle ketenpartners. Tot de opdracht behoort ook het (laten) technisch inrichten van concfluence in de JenV omgeving en het maken van afspraken hieromtrent met leveranciers. Daarnaast is het ook noodzakelijk om af te stemmen over en te organiseren dat content die elders is ondergebracht eventueel verhuist naar het keteninformatieportaal. Naast het inrichten van de omgeving dient ook het functioneel beheer opgezet worden, evenals het implementeren van processen voor het beheren van afspraken en standaarden.

Over de klant:

De directie Strafrechtketen (DSK) is organisatorisch ondergebracht bij het Directoraat-Generaal Rechtspleging en Rechtshandhaving (DGRR) van het ministerie van Justitie en Veiligheid. DSK wordt echter aangestuurd door het Bestuurlijk Keten Beraad voor de strafrechtketen. De organisaties in de strafrechtketen – zoals politie, Openbaar Ministerie, de rechtspraak, het ministerie van Justitie en Veiligheid en andere organisaties – werken duurzaam samen om de prestaties van de keten te verbeteren. DSK bevordert deze samenwerking, landelijk en lokaal. DSK richt zich op de partners in de strafrechtketen en de keten als geheel. DSK handelt altijd vanuit ketenbelang en is daarmee van en voor de keten. De directie:

 • Ondersteunt de keten bij het stellen en halen van doelen.
 • Organiseert bestuurlijke en landelijke sturing en stimuleert regionaal overleg.
 • Stimuleert ketenbewustzijn en op samenwerking gericht gedrag.
 • Biedt inzicht in de prestaties en ontwikkelingen van de keten.
 • Stimuleert de ketencommunicatie

Eisen:

 • De kandidaat heeft een afgeronde opleiding van universitair niveau 
 • De kandidaat heeft minimaal vijf jaar ervaring als business analist in de strafrechtketen 
 • De kandidaat heeft minimaal drie jaar ervaring als business analist binnen ketenprojecten van de strafrechtketen
 • De kandidaat heeft ervaring met het inrichten van Confluence of vergelijkbare applicaties

Wensen:

 • De kandidaat heeft ervaring met werken binnen de Rijksoverheid
 • De kandidaat heeft minimaal x-jaar ervaring als business analist in de Strafrechtketen
 • De kandidaat heeft kennis van en ervaring met de dienstverlening van Justid ten aanzien van EBV en CDM 
 • De kandidaat heeft ervaring met het in kaart brengen en analyseren van businessbehoefte (requirements in kaart brengen en analyseren) in relatie tot (bestaande) dienstverlening (fit/gap).

Ik sta voor je klaar.

Wil jij meer weten over deze opdracht?
Malyn kan jou hier alles over vertellen. Wacht dus niet langer! Bel, mail of app Malyn. Zo geregeld.

recruiter image

Malyn Eikenaar

IT Recruiter