Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Wij zijn Seven Stars.

Dé onafhankelijke IT-flex regisseur met energieke collega’s die hun vak verstaan. We zetten de schouders eronder. Samen.

hero image

Dé perfecte match in IT.

Die maken wij. Wij begrijpen als geen ander wat hiervoor nodig is. Wij waarborgen als IT-flex regisseur dat het inhuurproces van A tot Z zo vlot en compliant mogelijk verloopt.

Het Seven Stars DNA.

Alles wat we doen, doen we aan de hand van onze zeven kernwaarden: ons DNA.

Part of Circle8Group.

Seven Stars maakt deel uit van Circle8Group, een internationale groep van sterke labels die full-service HR Tech-oplossingen biedt.
Elk label heeft zijn unieke cultuur, met één gedeelde overtuiging: mensen vormen het belangrijkste kapitaal van elke succesvolle organisatie. Talentflow is daarom essentieel om organisaties te laten groeien. Een constante bron van nieuwe kennis, ervaring en energie die de zuurstof vormt voor groei.

De labels binnen Circle8Group zijn niet alleen experts in het vinden van talenten en de opdrachten die daarbij horen, maar verbinden ook alle betrokkenen, creëren ruimte voor groei en zorgen voor doorstroom. Met deze continue stroom van talent, Total Talent Flow, zorgt Circle8Group voor permanente groei voor zowel professionals, partners, medewerkers als klanten.

Circle8Group biedt een diversiteit aan diensten, waaronder recruitment, contracting, werving & selectie, payrolling, managed service providing (MSP), detachering, consulting en recruitment process outsourcing (RPO). Naast Seven Stars bestaat Circle8Group op dit moment uit de volgende labels: Circle8 (NL & BE), FixedToday (NL & BE), Königstein (DE) en Swisslinx (CH). Met ruim 12.000 professionals in de sectoren IT, Technologie en Financiën realiseert Circle8Group een omzet van meer dan een miljard euro.

Wij zijn Seven Stars.

Meten is weten. Dat doen we met Ratecard. Onafhankelijk.

Impact maken. Houden we van. Doen we graag.

Samen kunnen we écht het verschil maken. En daar zetten wij ons graag voor in.