Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Onze kernwaarden

Wij zijn Seven Stars.

We make IT spark.

Alles wat we doen, doen we aan de hand van onze zeven kernwaarden. Ons DNA.

Energiek.

Wij zetten je in beweging

Energie heb je nodig om te sprankelen. Om te ondernemen, te groeien en die ene stap meer te zetten. Energie zit in ons. In alles wat we zijn en doen.

Fun.

Maakt alles leuker

In ons geval genetisch bepaald. Fun, de onmisbare factor. Als kracht achter nieuwe verbindingen en als schakel in grote successen.

Integer.

De basis van blind vertrouwen

Weten dat het goed zit. Direct samen aan de slag en recht op onze doelen af, zonder twijfels. Eerlijk en echt, volgens ons heel logisch.

Lef.

Dat maakt 't verschil

Met een beetje durf maak je van een uitdaging een oplossing. Anders denken en anders doen. Daarmee maken wij het verschil. En de sterkste matches.

Scherp.

Weten waarom en hoe

We zitten direct en dicht op de kern. Want daar zit het antwoord op elke vraag. De markt en de mensen, daar liggen onze focus en kennis.

Zuiver.

Zo helder als maar kan

Open en duidelijk. Vrij zicht op wat je krijgt. We kijken elkaar graag recht in de ogen, op gelijke hoogte. Dat werkt. En daar gaat het immers om.

Eigenwaarde.

Zijn wie je bent, 100%

Weten wie je bent, weten wat je kunt. Vertrouw op jezelf en overtref jezelf. Altijd een stap verder en vooruit. Waarde, meerwaarde, eigenwaarde. What makes you spark?