Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

29.03.2024
1 minuten
Geschreven door Kirsten

Seven Stars part of Circle8Group breekt door grens 1 miljard euro omzet

Geschreven door Kirsten
nieuws

De internationale HR Tech dienstverlener Circle8Group, waar wij als Seven Stars ook onderdeel van zijn, heeft het afgelopen jaar weer een flinke omzetgroei doorgemaakt. Maar liefst meer dan 20% naar een omzet van 1,01 miljard euro. Daarmee werd de grens van 1 miljard euro doorbroken. Een prestatie waar we trots op zijn!

Als onderdeel van Circle8Group leveren wij sinds 2022 onze bijdrage aan Total Talent Flow. Die flow bestaat voor ons uit het vinden, binden, laten groeien en doorstromen van IT-professionals. Als IT-flex regisseur zijn wij dé verbindende partij tussen IT-professionals, partners en opdrachtgevers. We hebben te maken gehad met een sterke vraag vanuit onze bestaande opdrachtgevers en hebben we nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.

“Onze groei? Daar zit ons fantastische team achter, in combinatie met onze customer intimacy strategie. Elke dag gaan we voor de perfecte match tussen IT-professionals en opdrachtgevers. Trots? Zeker! Maar we zitten niet stil. Werkgeluk creëren voor álle mensen in IT is onze missie. Voor onze eigen Stars tot aan IT-professionals, opdrachtgevers en partners. We blijven dag in dag uit werken om dit te realiseren.” vertelt Pascal, onze Managing Director.

Meer weten? Lees dan hier verder: https://circle8group.com/omzet-circle8group-breekt-door-grens-1-miljard-euro/

Blijf op de hoogte van al ons nieuws

Meer lezen