Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

21.06.2024
1 minuten
Kirsten Strijker

Flitsend nieuws in onze Circle8 familie.

Kirsten Strijker
nieuws

Super-enthousiast delen we dit nieuws van Circle8. Ons moederbedrijf heeft zojuist een spannende samenwerking aangekondigd met het Aston Martin Aramco Formula One® Team. Circle8 en haar labels zijn nu Global Talent Matching Partner, die het team gaat helpen continue het beste talent te vinden voor topprestaties in de F1®-racing.

Always change a winning team!
Onderdeel zijn van Circle8 betekent voor ons altijd voorop lopen in verandering en innovatie. Met dit partnership focussen beide teams op tastbare resultaten en het maken van echte impact, door altijd de beste talenten op de juiste plek te hebben.

De gedeelde visie van de labels van Circle8, 'Total Talent Flow', draait niet alleen om het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek, maar juist ook op het altijd laten (door)groeien van deze talenten en de teams waarin ze werken. Het is pretty cool om te zien dat onze inspanningen gaan bijdragen aan de snelle wereld van de Formule 1®, zeker als we het Circle8-logo voorbij zien flitsen op de AMR24 (voor de niet F1-fans: de racewagen van Fernando Alonso).

Stay tuned
Deze samenwerking is een geweldige kans voor iedereen die betrokken is en laat zien dat we samen streven naar topprestaties. Lees meer over dit partnership en ontdek hoe we de toekomst van talent management in de Formule 1® gaan vormgeven: Lees het persbericht

Meer weten over de samenwerking?

Lees verder