Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Raymon D'Mattos & Viraj Balgobind - bewust zijn van cybergevaar

Raymon beschikt over meer dan 15 jaar werkervaring binnen IT. Hij startte als Microsoft Systeembeheerder en groeide later door naar Technisch Projectleider en hoofd van afdeling beheer. In 2014 startte hij als freelance IT consultant. Viraj heeft al sinds jongs af aan een passie voor IT. Op zijn 16e begon hij met hacken en het maken van malware. Later studeerde hij af in Security op de Blockchain.

In 2009 ontmoetten beide elkaar, waaruit een hechte vriendschap is ontstaan. Later – in 2017 startten zij samen Enwere. Enwere is een Managed Solution Provider met enkel focus op Cyber Security. Ze zijn Cisco Premier Partner en werken aan awareness creëren bij MKB Nederland. Zij maken hen bewust van de risico’s en best practices op het het gebied van Cyber Security. Door eigen gepantenteerde cybersecurity oplossingen zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk te maken creëert Enwere betaalbare oplossingen voor elke MKB’er die inzicht en controle wil binnen het Cyber Security landschap en zo weerbaar te worden tegen cyberaanvallen.

Tijdens Seven Stars Shares vertellen Raymon en Viraj over bewust worden én zijn van cyber gevaren, het eigen cyber security landschap en hoe je je als MKB’er daartegen kan bewapenen. Daar moet je dus bij zijn!