Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

20.07.2023
1 minuten
Kirsten

New Star: Meet Gönül

Kirsten

We hebben weer een nieuwe ster in ons midden. Meet onze nieuwste STAR: Gönül. Ze  gaat shinen als IT Recruiter in team Midden. Gönül is 28 jaar en is geboren én opgegroeid in Zwolle. Voor de liefde heeft ze Zwolle tijdelijk ingeruild voor Venray in Limburg. Maar na 2,5 jaar tijd is ze toch weer teruggegaan naar haar roots. Samen met haar man en zoontje van 2,5 is ze hier inmiddels weer gesetteld. In haar vrije tijd brengt ze het liefst tijd door met haar zoontje, gaat ze graag zwemmen en luistert veel muziek. Ook scoort ze graag parfum testers. Ze heeft er zo'n paar honderd in haar kast liggen.”

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Gönül ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Ik heb zelf geen rijbewijs, dus dan moet ik wel fiets zeggen. De auto vind ik wel het meest comfortabel. Het liefst word ik rondgereden haha. Als m’n man vraagt of hij me even met de auto naar het werk moet brengen dan zeg ik echt geen nee!”

Werk of school?
“Goede vraag, school denk ik dan toch wel. Het is goed om je te blijven ontwikkelen. Tijdens het werk breng je wat je leert in de praktijk natuurlijk. Maar ook in je werk is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Met scholing kan dat natuurlijk.”

Bootcamp of borrel?
“Absoluut de borrel, ik ben helemaal niet sportief haha.”

 Ochtend of avond?
“Avond. Ik ben echt een avondmens. Ik hou van donker, het liefst houd ik ook de hele dag de gordijnen dicht.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik ben een luisterend oor voor de mensen om mij heen. Als ze me nodig hebben dan sta ik ook altijd voor ze klaar.”

Alleen of samen?
“Hmm, in m’n vrije tijd ben ik liever alleen. Maar niet altijd natuurlijk. Ik vind het dan fijn om even me-time te hebben, om me te kunnen opladen. Alleen schiet dat er sinds de geboorte van m’n zoontje wel bij in haha.”

Zon of sneeuw?
“Zon! Ik ben een echte koukleum, heb het namelijk heel snel koud. Sneeuw vind ik wel leuk om te zien hoor, maar na 2 dagen ben ik er dan ook wel weer klaar mee.”

Wil jij Gönül welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (gonul@sevenstars.nl of 0683508470.

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE