Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

16.05.2024
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Kaya

Calista Dekker
over ons

Meet Kaya, onze New Star in team Midden, waar gaat ze shinen als Accountmanager IT.  Samen met haar vriend en hondje Pablo woont ze in het gezellige Vaassen. En fun fact… Drie jaar geleden maakte ze een grote carrièreswitch. Van scharen en föhns naar de wereld van IT – en guess what? Die wereld heeft ze inmiddels ook in de vingers. In haar vrije tijd zoekt Kaya graag de gezelligheid van haar vrienden op. Van spelletjesavonden waar ze iedereen strategisch van het bord veegt, een avondje bowlen waar de strikes je om de oren vliegen, of een escaperoom waar ze sneller uitbreekt dan Houdini. Voor een portie fun is Kaya altijd te porren. 

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Kaya ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk. Ik denk dat je meer kan bereiken door te leren in de praktijk. Je komt verder door ‘t gewoon te doen.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Koken. Dat vind ik heerlijk en probeer ik doordeweeks iedere avond te doen. In het weekend vind ik het ook lekker om ergens wat te gaan eten of te bestellen.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Een combinatie. Ik vind het fijn om m’n collega’s goed te kennen en met hen te kunnen praten. Maar als ik druk ben, werk ik liever thuis. Ik hou van de gezelligheid op kantoor, maar daardoor kan ik sneller afgeleid zijn.

Koffie of thee?
“Mango thee. Koffie drink ik niet. Ik hou alleen van een karamel macchiato met amandelmelk en suiker. Maar dat is geen échte koffie.”

Structuur of flexibiliteit?
“Flexibiliteit. In combinatie met structuur in m’n agenda. Ik vind het fijn dat je gewoon kan gaan en staan waar je wilt. Wanneer er dingen tussendoor komen wil ik dat wel gewoon kunnen inplannen.”

Introvert of Extravert?
“Extravert. Ik heb er totaal geen moeite mee om met mensen te praten en me open te stellen. Tijd voor mezelf heb ik ook niet echt nodig. Ik doe liever alleen maar leuke dingen.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Avontuurlijk. Mijn vriend en ik zijn alle twee geen personen die uren in de zon kunnen liggen. Ik vind het heerlijk om af en toe een ochtend naar het strand te gaan, maar over het algemeen willen we gewoon dingen zien en doen.”

Wil jij Kaya welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op kaya@sevenstars.nl of 0652735381)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURES