Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

10.06.2024
1 minuten
Kirsten Strijker

Werkgeluk: we make IT happen.

Kirsten Strijker
over ons

Bij Seven Stars draait alles om werkgeluk. Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Daarom hebben we dit jaar extra hard gewerkt om de werkomgeving voor onze medewerkers nóg beter te maken. We hebben geïnvesteerd in hun groei, welzijn en tevredenheid. Het resultaat? Een team dat elke dag met een big smile en vol energie aan ’t werk gaat. Meer weten? Lees dan snel verder.

Werkgeluk in cijfers
Een werkplek waar iedereen gelukkig is, zichzelf kan zijn en met plezier werkt. Dat is ons doel. Elk jaar meten we het werkgeluk onder onze Stars. Zo houden we de vinger aan de pols en zorgen we ervoor dat we weten wat hen bezighoudt. En nog belangrijker, hoe wij ’t als werkgever doen. Ons werkgeluk cijfer van 2024 liegt er niet om. We scoren een 7.7! Ter vergelijking: het gemiddelde werkgelukcijfer in Nederland ligt op een 7.2. Doen we goed dus.

Maar wat betekent dit nu écht? Een stijging in werkgeluk betekent dat ons harde werk van afgelopen jaar om een fijne, productieve en inspirerende werkomgeving te creëren z’n vruchten afwerpt. Onze Stars zijn gelukkiger op de werkvloer, én dat merk je in alles wat zij en wij bij Seven Stars doen.

Our Stars, Our ambassadors
Naast ons werkgelukcijfer hebben we ook een indrukwekkende eNPS-score van +43. Deze Employee Net Promoter Score laat zien hoe enthousiast onze Stars, Seven Stars aanbevelen aan anderen.Deze score kan variëren tussen de -100 en +100. Onze +43 score betekent dat onze Stars échte fans zijn. Of beter gezegd onze ambassadeurs. Ze zijn happy bij én met ons en laten dat graag aan iedereen weten.

Together we make IT happy
Maar dit succes komt niet zomaar uit de lucht vallen. We hebben bijvoorbeeld flink geïnvesteerd in onze ‘Employer Journey’. Een paar highlights:

 •  Start IT Right
  Ons vernieuwde onboarding programma zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zich meteen thuis voelen.

 • Grow with IT
  Bij ons kun je blijven groeien. Of je nu net begint of al ervaren bent. We hebben volop trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden om je skills verder te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

 • Tell IT All


  Een cultuur van open feedback. Iedereen kan zijn zegje doen en weet dat er geluisterd wordt. En meedenken? Dat wordt alleen maar gewaardeerd.

 • Make IT Count
  Bij Seven Stars gaat het niet alleen om het welzijn van onze Stars. Het draait om purpose. We willen een positieve impact maken. Zowel binnen als buiten ons bedrijf. Daarom organiseren we allerlei initiatieven die bijdragen aan het welzijn van onze medewerkers én de community. Denk aan sportactiviteiten, vrijwilligerswerk en acties voor goede doelen. Let’s keep spreading the happiness!

We zijn trots op onze resultaten, maar we blijven verbeteren. Onze missie is werkgeluk voor alle IT’ers en onze eigen medewerkers. En daar werken we hard aan. Elke dag opnieuw.

Wil jij ook ultiem werkgeluk ervaren? En daar vooral zelf de regie op hebben? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Stars. Join our team. Alle vacatures vind je hier.

Zoek jij ook een leuke baan waar jouw werkgeluk voorop staat?

Check dan alle vacatures