Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

05.04.2024
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Pascal

Calista Dekker
over ons

Meet Pascal, onze gloednieuwe Managing Director! Na vele jaren te hebben gewoond in het bruisende Groningen, heeft hij zich twee jaar geleden gevestigd in het pittoreske Dedemsvaart. Waar hij altijd druk bezig is met het opknappen van zijn woning of een project in de tuin niet uit de weg gaat. 

Pascal's grote liefde? Het ontdekken van de wereld! Van vaste uitstapjes naar Mykonos en het skigebied Val Thorens tot zijn meest recente avontuur door Colombia, Costa Rica en Panama. Pascal reist de hele wereld over. Maar wat momenteel zijn ultieme focus is? De marathon van New York die hij in november gaat lopen. Pascal staat voor een flinke uitdaging, maar aan zijn doorzettingsvermogen zal het zeker niet liggen.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Pascal ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk, mijn ervaring is dat je dan meer leert van je fouten, successen of tegenslagen. Het is makkelijk om terug te grijpen naar theorie wanneer je het even niet weet. Maar het begint voor mij allemaal wel in de praktijk.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Zelf koken. We vinden het thuis allebei leuk om te koken. Volgens mij zijn we er helemaal niet goed in, maar wij vinden het lekker. Voor een avondje uit ga ik graag uiteten. Thuisbezorgen doe ik eigenlijk nooit.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Het liefst op kantoor. Op kantoor vind ik het gezelliger en je krijgt meer mee. Ik denk ook dat dit goed bij mijn rol past. Mensen leren kennen en voelen waar ze tegenaan lopen. Maar wanneer ik even moet blokken kan je me beter thuis neerzetten. Daar heb je toch minder afleiding."

Koffie of thee?
“Koffie, zeker weten. Het liefst drink ik mijn koffie zwart met suiker of een zoetje. Als ik op vakantie ga drink ik graag een dubbele espresso met suiker als toetje.”

Structuur of flexibiliteit?
“Flexibel gestructureerd, dat zou mij wel het beste beschrijven. Van mijzelf ben ik best spontaan en kan ik alle kanten op gaan. Dan is het fijn een bepaalde structuur te hebben om aan vast te houden.”

 Introvert of Extravert?
“Extravert, ik ben af en toe wel zo’n paradijsvogel die altijd aanwezig is. Ik ben nu relatief nieuw binnen de club. Maar wanneer ik wat meer op mijn gemak ben zullen mensen wel merken dat ik er ben. Dan kom ik met introvert echt niet meer weg.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Ik ga wel goed op avontuur, dat vind ik best wel ontspannen. Ik zoek graag de ontspannen momenten op tijdens het avontuur. Chillen op het strand met een cocktail in m’n hand vind ik heerlijk. Maar na een paar dagen ben ik daar wel klaar mee.”

Wil jij Pascal welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op pascal@sevenstars.nl of 0652367320)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURES