Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

14.06.2024
3 minuten
Geschreven door Calista

Starring Suheyla: over haar rol als Business Unit Manager van team Midden.

Geschreven door Calista
over ons

Suheyla is inmiddels niet meer weg te denken bij Seven Stars. Sinds januari is ze Business Unit Manager van team Midden en tilt ze haar Starteam naar een nóg hoger niveau. We zijn bijna een half jaar verder. Tijd om even een kop koffie met haar te drinken en bij te praten over Seven Stars, haar visie en haar rol. Lees je mee?

Suheyla begon haar carrière bij een grote hr-dienstverlener, een kans die op haar pad kwam en haar introduceerde in de wereld van arbeidsbemiddeling. "Het was een ontzettend leerzame periode," vertelt ze. Na 17 jaar in de arbeidsbemiddeling voor verschillende bedrijven besloot ze bewust na te denken over haar volgende stap. "Ik kwam tot de conclusie dat vooral het bedrijf bepalend is voor mijn vervolgstap" legt ze uit. "Een organisatie met ruimte voor authenticiteit, groei, ontwikkeling, creativiteit en sterke relaties met opdrachtgevers.”

"Tijdens de sollicitatieprocedure dacht ik soms: IT’s to good to be true."

En that’s what happened, Seven Stars was alles wat ze zocht. In januari 2024 ging ze bij ons aan de slag als Business Unit Manager in team Midden. "Tijdens de sollicitatieprocedure dacht ik soms: IT’s too good to be true". Maar vanaf haar eerste werkdag zag ze dat het soms wel degelijk is wat het lijkt. "Bij Seven Stars werken we al jaren samen met geweldige opdrachtgevers en bieden we onderscheidende dienstverlening die perfect aansluit bij zowel onze opdrachtgevers als freelancers. Het voelde meteen als thuiskomen.”

Suheyla brengt verschillende vaardigheden mee naar haar team. "Ik denk altijd in oplossingen en kan snel schakelen. Het bouwen aan langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers, procesmatig denken en werken. En mijn ambitie om altijd het beste in mensen naar boven te halen, ongeacht waar of wat het is."

"Een lach op de werkvloer is essentieel, het zorgt voor verbinding en maakt alles leuker."

Ondanks dat ze nog maar een half jaar bij ons werkt, heeft Suheyla al duidelijke doelstellingen voor haar eerste jaar als Business Unit Manager. "Persoonlijke ontwikkeling van het team, groei realiseren, partnerships bouwen, veiligheid en werkgeluk" somt ze op. Voor haar is het belangrijk om een team te hebben dat wilskracht heeft. Een team dat creatief en leergierig is. Goed in teamverband kunnen werken met een gezonde dosis humor. "Een lach op de werkvloer is essentieel, het zorgt voor verbinding en maakt alles leuker."

"Wees jezelf, dat is waar het om draait."

Haar visie voor team Midden is om een hecht, samenwerkend team te creëren dat niet alleen successen behaalt, maar ook plezier heeft in wat ze doen. "Dit doe ik door continu feedback te geven. Ik probeer te zorgen voor een open communicatiestructuur met kansen voor ontwikkeling.” vertelt Suheyla. Ze benadrukt dat de belangrijkste eigenschap die een teamlid bij Seven Stars moet hebben, eigenaarschap, zelfbewustzijn, leergierigheid en authenticiteit is. "Wees jezelf, dat is waar het om draait."

Suheyla's reis bij Seven Stars is nog maar net begonnen, maar haar enthousiasme en toewijding beloven veel voor de toekomst. Met haar vastberadenheid en visie zal ze ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van het team en de organisatie. "Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team en de hele organisatie te groeien en mooie successen te behalen. Let's make IT happen!"

Ook op zoek naar een leuke job met doorgroeimogelijkheden?

Check dan onze vacatures