Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

15.11.2023
1 minuten

Kijkje in de werkdag van Karen

over ons

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt onze Karen, Accountmanager in team Midden je mee. Zij is eindverantwoordelijk voor onze klanten Ministerie van Justitie en Veiligheid én Ministerie van Infrastuctuur en Waterstaat. Ben je benieuwd waar zij zich mee bezig houdt tijdens haar werkdag? Read along!

07.00 uur
Mama! Mamaaaaa! Ja, dat is m’n wekker. Stipt om 7.00 uur wordt mijn zoontje wakker. Daardoor hoef ik geen wekker te zetten. Het eerste wat ik doe is 2 cappuccino’s zetten. Eén voor m’n man en voor mezelf. Daarna begin ik écht aan de dag. Wist je dat ik al sinds het begin van onze relatie iedere ochtend een cappuccino voor ‘m maak?

08.00 uur
Vandaag is het onze teamdag. Dit betekent dat we vandaag op kantoor werken. Vanuit Nunspeet rijd ik naar Zwolle toe. Mijn man neemt onze zoon mee naar de opvang. Die zit namelijk in hetzelfde gebouw als waar hij werkt. Superhandig.

08.30 uur
Ik ben aangekomen op kantoor. Daar start ik rustig op en pak gelijk m’n tweede kopje koffie. (Dit is gelijk ook m’n laatste voor vandaag hoor)

09.00 – 09. 30 uur
Er staan bila’s gepland met collega’s Max en Danique. Tijdens de bila is er ruimte om open te praten. Daarnaast bespreken we ook of ze ‘on track’ lopen qua doelen.

10.15 uur
Na de bila’s is het tijd om mijn mailbox in te duiken. Er is aardig wat mail binnengekomen waar ik gelijk iets mee moet. Twee intakes bij onze klant! Dit betekent dat deze professionals op gesprek mogen bij deze klant. Ik schakel direct met mijn collega’s zodat ik de klant zo snel mogelijk een terugkoppeling kan geven. Ook bel ik de gemiste oproepen van eerder deze ochtend terug.

12.00 uur
Na de drukke ochtend is het alweer lunchtijd. M’n maag rammelt. Samen met een collega pak ik de Seven Stars fiets en gaan we even de stad in. We nemen ook meteen even een smoothie mee.

 13.00 uur
In ons team is vandaag een nieuwe collega gestart en ik neem hem even een uurtje mee in m’n werkzaamheden. Ik vertel hem over onze klanten en professionals. Ook leg ik hem uit wat fieldmanagement precies inhoudt én waarom dit zo belangrijk is.

14.00 uur
Mijn fieldmanagement afspraak begint en dit doen we via Teams. De professional die ik vandaag spreek, werkt vanuit huis. Het is altijd gaaf om te horen hoe het bij iemand gaat en om op de hoogte te blijven van wat er bij de professional én de klant speelt.

15.00 uur
Voor onze klanten maken we rapportages. Wekelijks analyseer ik deze om een goed beeld te kunnen krijgen van hoe we ervoor staan én wat de KPI’s zijn. Nadat ik hier mee klaar ben doe ik een pre-intake met een professional die morgen op gesprek mag. Tijdens dit gesprek bereid ik de professional zo goed mogelijk voor op z’n gesprek zodat hij weet wat ‘m te wachten staat.

15:45 uur
Het is tijd om me voor te bereiden op de sollicitant die om 16.00 uur langskomt. Binnen ons team zijn we nog op zoek naar versterking. Met deze sollicitant hebben we een vervolggesprek voor de rol van recuiter in ons team. Na het gesprek evalueren m’n collega en ik het gesprek. We zijn erg enthousiast en hopen haar snel in ons team te mogen verwelkomen!

17.15 uur
De dag is voorbijgevlogen en het is tijd om af te sluiten. Op naar huis! Eenmaal thuis heeft m’n man heerlijk gekookt (wat wil je ook met een kok in huis!) en we eten gezellig samen met z’n drieën. Mijn zoon gaat nog even in bad en heb nog even wat quality time met hem voordat ik hem in bed leg. Om 20.00 uur is het tijd om te ontspannen en daarom beginnen mijn man en ik aan een nieuwe serie.

Lijkt het je ook leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk hier al onze vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE