Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

31.08.2023
1 minuten
Kirsten

Kijkje in de werkdag van Marleen

Kirsten
over ons

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt onze Marleen, Senior Finance Professional in Team Support je mee. Ben je benieuwd waar zij zich mee bezig houdt tijdens haar werkdag? Read along!

07.00 uur
Het is vandaag donderdag. Dat betekent kantoordag! Tijd dus om me klaar te maken. Ik fris me even op, maak m’n lunch klaar en stap op de fiets richting de Emmastraat. Het is ongeveer 15 minuten fietsen, dus dat is goed te doen!

08.00 uur
Ik ben aangekomen op kantoor. Vandaag ben ik de eerste, dus doe alle lampen aan, pak de vaatwasser even uit én zat alvast een karaf met water en waterglazen neer. Ook zet ik alvast de waterkoker en koffiezetapparaat aan. Kunnen m’n collega’s zodra ze op kantoor zijn meteen iets te drinken pakken.

08.30 uur
Ondertussen is m’n laptop al opgestart. Het is tijd om de algemene mailbox van Finance af te handelen. Ook check ik m’n eigen mail en probeer ik zoveel mogelijk direct op te lossen. Ondertussen komen alle andere collega’s binnenstromen. Tijd om gezamenlijk even op te starten met een bakje koffie en thee. Vandaag is ons team compleet, dus we kletsen gelijk even bij.

09.00 uur
Het is tijd om verder aan de slag te gaan. Ik verwerk eerst de bankafschriften zodat we kunnen bijhouden of we tijdig betaald worden door onze klanten (de debiteuren) en of wij aan onze betaalverplichtingen voldoen aan onze leveranciers en professionals (crediteuren). Ondertussen komt er een reactie op m’n mail binnen die ik vanmorgen hebt verstuurd. Er was een factuur namelijk nog niet betaald. Het blijkt dat de uren niet goed zijn ingevoerd in hun systeem door de medewerker. Tijd om hier even achteraan te gaan, zodat het snel is opgelost.

10.00 uur
De maand is net begonnen. Dat betekent dat het op onze afdeling deze week extra druk is. Van elke professional ontvangen wij het aantal gewerkte uren en de factuur. Als deze uren/factuur door ons zijn goedgekeurd pakken mijn collega’s Carla en Arzu de inkoopfacturen op. Ik verzorg de debiteurenadministratie dus ik ga deze uren factureren naar onze klanten. Dit is een tijdrovend werk, dus ben hier de rest van de ochtend wel even zoet mee.

12.00 uur
Het is twaalf uur. Dat betekent dat het lunchtijd is. Ik vind het heerlijk om m’n hoofd altijd even leeg te maken na zo’n drukke ochtend. Dus Carla en ik besluiten even naar buiten te gaan. We wandelen een rondje door Zwolle centrum en eten tijdens het wandelen gelijk onze lunch.  

12:30 uur
Carla en ik zijn weer op kantoor. Tijd om weer aan de slag te gaan. Ik ga verder met de afhandeling van de facturen. Ondertussen zie ik dat er nieuwe mail is binnengekomen. Die handel ik direct even af.

14.00 uur
Het is vandaag erg warm en vind het tijd voor iets verkoelends. Dus ik besluit om even naar de Jumbo te lopen. Daar haal ik waterijsjes voor iedereen die vandaag op kantoor werkt. Ik deel ze even uit en neem er zelf ook 1. Daar was ik aan toe!

15.00 uur
Deze maand zijn er weer veel nieuwe professionals gestart. Ik bel ze allemaal even op om ons urenregistratiesysteem – StarTime- uit te leggen. Na de telefoontjes stuur ik ze nog een opvolgende mail met aanvullende informatie en geef ik aan welke gegevens wij op de factuur vermeld willen zien. Dit persoonlijke contact vind ik leuk om te doen en een mooie aanvulling op mijn andere financiële werkzaamheden. Ik krijg veel energie van contact met mensen en vind het lekker om ook een andere bezigheid te hebben dan alleen facturen opmaken.

16.00 uur
Mijn laatste werk half uurtje is ingegaan. Er is nieuwe mail binnengekomen, die ik handel ik gelijk even af.  Daarna stuur ik nog even een reminder naar een collega dat hij zijn broodkeuze nog moet doorgeven. Morgenochtend moet ik namelijk een broodbestelling plaatsen. Een aantal van onze collega’s zitten namelijk volgende week een paar dagen ‘opgesloten’ op kantoor voor een aanbesteding. Altijd intensief en druk, dus een lekkere lunch hebben ze dan wel nodig.

16.30 uur
Ik sluit m’n laptop af en spring weer op de fiets naar huis. M’n man en ik gaan vanavond een hapje eten in de stad. Een heerlijke afsluiter van deze werkdag.

Lijkt het je ook leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk hier al onze vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE