Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

19.07.2022
1 minuten

New Star: meet Carla

over ons

We hebben weer een nieuwe ster in ons midden. Meet onze nieuwste STAR: Carla. Een actieve en sportieve dame die haar baan bij Defensie heeft ingeruild voor een nieuwe rol als Finance Professional in ons team Support.

Carla is 33 jaar en woont sinds vorig jaar in Zwolle. Daar heeft ze in haar eentje een huis gekocht. En daar is ze onwijs trots op! Daarvoor heeft ze voor haar werk 3,5 jaar in Italië gewoond. In Ferrara om precies te zijn. Een stad in het Noorden van Italië, gelegen tussen Venetië en Bologna. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door bij de roeivereniging in Zwolle of in haar tuin. Want jeej! Die heeft ze nu ook. Verder pakt ze graag terrasjes of doet ze mee aan de Pubquiz bij the Dublin House. In de winter gaat ze met haar zussen op missie naar een kerstmarkt in Duitsland. Daar gaan ze op zoek naar een nieuw item voor haar collectie glitter hertjes.

Wil je Carla alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze inmiddels bekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“De fiets. Ik heb net een nieuwe fiets gekocht. Doordat ik nu in Zwolle woon kan ik ook lekker op de fiets naar het werk. In mijn vrije tijd pak ik ook vaak de fiets. Zo fiets ik altijd naar de roeivereniging, dat is dan ook meteen mijn warming-up. En laatst heb ik een rondje Zwolle gefietst en ben ik op de fiets gestapt naar een vriend van me die woont in de omgeving van Heino. Nu ik een goede fiets heb vind ik het ook leuk om te fietsen. Eerst had ik namelijk zo’n oude kroegfiets en dan moet je wel echt flink doortrappen haha. Ik moet nog wel even kijken hoe het straks gaat als het weer slechter gaat worden. Maar ook dan is mijn plan om met de fiets naar het werk te gaan.”

Werk of school?
“Werk. Ik krijg bij werk het gevoel dat ik iets kan toevoegen en zinvol werk kan doen. In september start ik wel weer met een studie: accountancy en controlling. Dit is een schakeltraject van 1 jaar. Ik ga nu aan de slag als Finance Professional, maar heb verder geen achtergrond in de finance wereld. Ik ga dan 1 dag per week naar school en de rest van de dagen werk ik. Doordat de studie naast mijn werk loopt, kan ik wat ik leer ook direct toepassen in de praktijk. Dat vind ik wel fijn.”

 Bootcamp of borrel?
“Borrel. Ja, dat is gezellig toch? Als mijn vrienden tijd hebben vind ik het heerlijk om te borrelen. Lekker op het terras, maar vind het bijvoorbeeld ook leuk om mensen bij mij thuis uit te nodigen met een etentje erbij.”

 Ochtend of avond?
“Avond. Ik ga niet laat naar bed, maar in de ochtend kan ik niet zo goed opstaan. Ik zet bijvoorbeeld altijd twee wekkers. Ik neem me wel eens voor om de volgende dag in een keer uit bed te stappen, maar dat lukt me gewoon niet haha. Ik snap niet hoe mensen dat kunnen! Eigenlijk zou ik zelfs willen zeggen dat ik een middagmens ben. Dan ben ik namelijk het productiefst.”

 Praten of luisteren?
“Praten. Ik denk dat ik toch wel vaak aan het woord ben. Bijvoorbeeld als ik samen ben met m’n vrienden. Vaak denk ik dan ook wel, nu moet ik even niets zeggen want ik voer de boventoon, maar dan ga ik uiteindelijk toch wel weer door met praten.”

Alleen of samen?
“Alleen. Ik ben wel goed in alleen zijn. Ik heb ook geen problemen om alleen dingen te ondernemen. Om in mijn eentje naar een restaurant te gaan vind ik bijvoorbeeld niet erg. Ik neem dan een boekje mee en vind het dan helemaal prima. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook heel leuk om dingen samen met anderen te doen. Maar ik heb ook wel de behoefte om even alleen te zijn.”

 Zon of sneeuw?
“Dan ga ik toch voor sneeuw. Wintersport vind ik heel leuk om te doen. De laatste jaren heb ik dit veel gedaan. Ik ben pas op latere leeftijd begonnen met wintersport en toen op een gegeven moment het skiën niet zo lekker ging, was ik er een beetje klaar mee. Toen ik in Italië ging wonen heb ik het weer opgepakt. Omdat ik het in Noorden woonde, kon ik daar wat vaker een keertje gaan skiën. Daardoor heb ik de smaak weer te pakken gekregen en nu zou ik het liefst elk jaar op wintersport gaan”

Wil jij Carla welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje via carla@sevenstars.nl

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE