Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

19.09.2023
1 minuten

New Star: meet Danique

over ons

Meet Danique! Op 1 september is ze gestart als IT recruiter in team midden. Danique is 21 jaar, woont in Heeten en is net afgestudeerd. Tijdens haar afstuderen op de HR-afdeling is ze erachter gekomen dat ze graag in contact is met mensen. Daarom is deze functie haar ook op het lijf geschreven.

Verder is ze een échte fangirl van de 80’s. Ze is namelijk gek op muziek van Kiss, Toto en Queen. Een echte rockchick dus. Zelf denkt ze dat ze in de verkeerde eeuw is geboren. Naast de jaren 80 heeft Danique ook een echt zwart-wit hart. In het weekend wordt er altijd voetbal gekeken en is ze actief supporter van Heracles Almelo. Daarom is ze bijna elk weekend bij Heracles of Deto te vinden.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Danique ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto, ik heb niet eens een fiets. Ik zou wel graag van mijn eerste of tweede salaris een fiets willen kopen. Een e-bike lijkt me wel chill. Ik heb in Hengelo toen ik op kamers zat, wel eens gehad dat m’n fiets was meegenomen door de gemeente omdat hij te lang voor de deur stond. Dus daar heb ik ook weinig gebruik van gemaakt dus, haha”

Werk of school?
“Het lijkt me leuk om te combineren. Ik ben erg bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling en lees veel boeken over psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Ik zou ook wel graag, als ik hier eenmaal geland ben, een avondopleiding willen doen.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel. Wat veel mensen niet verwachten: ik hou ontzettend van advocaat. Dat vind ik heerlijk, lekker met slagroom. Mijn broertje van 18 jaar drinkt het ook. Iedereen bij mij thuis. Op zondagen nemen we vaak een advocaatje samen.”

Ochtend of avond?
“Ochtend. Ik ben in de ochtend op mijn best. Dan sta ik vaak meteen aan en voel ik mij productief. Je kunt mij na 9 uur ‘s avonds afschrijven na een drukke en actieve dag. Dan lig ik het liefst gewoon plat.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik vind het heel interessant om mensen te observeren in hun doen en laten. De psychologie daarachter… Kijken hoe mensen zich uiten, hoe ze een verhaal vertellen en waar ze het op baseren.”

Alleen of samen?
“Alleen. Dan kom ik het beste tot rust. Rust is voor mij wel cruciaal om goed op te kunnen laden. Ben wel echt een gezelligheids- en familiemens. Maar tijd alleen heb ik wel nodig.”

Zon of sneeuw?
“Sneeuw. Ik ga niet op wintersport maar vind het heel gezellig als er sneeuw ligt. Ik kijk er echt naar uit om straks weer een lange broek en trui aan te trekken. Heerlijk! Dat gezweet vind ik helemaal niks. Ik hou van kerst, vooral die gezelligheid met de kaarsjes aan. De eerste kerstfilm van dit jaar heb ik al gezien.”

Wil jij Danique welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (danique@sevenstars.nl of 0612900489.)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE