Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.11.2023
1 minuten

New Star: meet Dennis

over ons

Nog een new Star? Ja, je ziet het goed! Meet onze nieuwste aanwinst: Dennis. Vanaf 1 oktober is hij aan het shinen als Accountmanager in team Midden. Dennis is een geboren en getogen Almeloër én trotse vader van twee kids. Naast vader zijn, heeft hij nog een belangrijke ‘job’ in zijn leven. Hij is voetbaltrainer bij de lokale club AVC Heracles, waar zijn zoon voetbalt. Ook mist hij geen enkele wedstrijd van z’n favoriete clubs Heracles Almelo én Ajax. Een echte voetbalfanaat dus.

Naast z’n tijd op of rondom het voetbalveld, gamend hij ook graag met z’n vrienden. Daar is hij ze regelmatig te slim af in Call of Duty. Maar er is meer… met maar liefst drie bezoeken aan de sportschool per week zorgt hij ervoor dat hij ook fysiek in topvorm blijft.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Dennis ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. Ik heb een hekel aan fietsen, vind het niks aan. Ik moet sinds ik kinderen heb wel vaker fietsen omdat zij ‘t wel leuk vinden. Maar het is zeker geen hobby van me.” 

Werk of school?
“Werk. Ik heb in de praktijk meer geleerd dan in de schoolbanken. Ik ben ook niet iemand die de hele dag in een klaslokaal kan zitten, ik wil echt wat doen.”

Bootcamp of borrel?
“100% een borrel. Ik hou van gezelligheid met een borreltje erbij. Laatst was ik met wat vrienden en dan neemt iedereen wat mee. Dan zien we op Instagram of TikTok een drankje voorbijkomen en dan proberen we dat uit. Dat is niet altijd een succes maar wel erg gezellig.”

Ochtend of avond?
“Die vind ik moeilijk. Maar dan ga ik toch voor ochtend. De avond is vaak gezelliger, maar in de ochtend heb ik meer energie. Ik denk dat ik, nu ik kinderen heb, toch een ochtendmens ben. Ik kan makkelijk uit bed komen en ik kan vrij goed tegen weinig slaap. Lekker opstarten met m’n kinderen, ontbijten, de tijd met elkaar hebben. Dat vind ik altijd wel fijn.”

Praten of luisteren?
“Praten. Mensen praten graag met me. Ik denk dat dat mij wel typeert. Ik kan niet goed tegen stiltes.”

Alleen of samen?
“Dat vind ik een lastige want ik kan heel goed alleen zijn. Maar ik wil ook graag mensen om me heen hebben. Na m’n scheiding moet ik mijn kinderen soms in de weekenden missen. Dat vind ik lastig, maar heb dan ook tijd voor andere dingen. Afspreken met vrienden bijvoorbeeld. Dus ik kies toch voor samen.”

Zon of sneeuw?
“Zon, ik heb een hekel aan kou. Ik ben geen winterpersoon. De lente en de zomer vind ik het fijnst. De herfst vind ik ook nog wel leuk want dan ben ik jarig. Maar nee, zodra er in Nederland sneeuw ligt ben ik al chagrijnig. Dan rijdt niemand meer door. Doe mij maar lekker de zomer.”

Wil jij Dennis welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op (dennis@sevenstars.nl of 0657597626)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE