Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

25.04.2024
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Ellis

Calista Dekker
over ons

Meet Ellis! Onze nieuwste Finance Professional. Ze is als trotse moeder van twee gevestigd in Emmeloord. Ellis is een echte wandelfanaat, met favorieten als het Pieterpad, het Elfstedenpad en het Pionierspad. Soms combineert ze haar wandelavonturen met een weekend kamperen, heerlijk toch? Maar haar avonturen stoppen daar niet. In de avonduren volgt ze nog een studie controlling, want een beetje uitdaging gaat ze zeker niet uit de weg. Oh, en laten we haar kat niet vergeten, een ware hobby op zich!

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Ellis ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk. Ik vind het leuker om in de praktijk te leren. Ik kan dan de theoretische kennis die ik heb opgedaan echt tot leven brengen. Theorie zie ik als zwart-wit en in de praktijk zie je pas alle kleuren.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Koken. Ik vind het heerlijk om zelf in de keuken te staan. Ik eet zoutarm, daarvoor maak ik m’n eigen kruiden. Vervolgens uitvogelen wat ik met een ‘Too Good To Go pakket’ kan maken vind ik ook heel leuk.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Kantoor. Ik vind het gezellig om met m’n collega’s op kantoor te werken. Maar thuiswerken heeft soms ook zijn charme, vooral omdat ik dan niet zo lang onderweg ben. Wanneer je thuiswerkt ben je natuurlijk klaar zodra je de computer afsluit.“

Koffie of thee?
“Koffie. Ik begin mijn dag altijd met ‘n kopje koffie. Thee kan ik overslaan maar koffie sla ik nooit over. Ik drink ‘m het liefst zwart, dat is échte koffie.”

Structuur of flexibiliteit?
“Structuur. Dat heb ik nodig in mijn leven en werk, anders wordt het een chaos. Van daaruit kan ik flexibel werken.”

Introvert of Extravert?
“Extravert. Maar eigenlijk een combinatie van beide.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Avontuurlijk. Als ik ergens heen ga kies ik daar spontaan voor en plan ik dat niet van tevoren. Ik hou van het spontane, dat is mijn ontspanning.”

Wil jij Ellis welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op ellis@sevenstars.nl of 0647577995)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURES