Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

22.02.2024
1 minuten

New Star: meet Frank

over ons

Meet Frank! Onze nieuwste aanwinst in Team Noord. Sinds 1 februari maakt deze Hoogeveense wereldreiziger als Accountmanager het team compleet. Frank is ’n echte avonturier en brengt een schat aan ervaring mee van z’n tijd bij een grote corporate en zijn talloze reizen over de wereld. Zijn grootste passie? Reizen. Geef de man een backpack en een ticket naar het onbekende en hij is happy. Van Azië tot Amerika en alles daartussenin. Zijn volgende trip op de planning? Guatemala. Naast reizen is Frank gek op zijn twee katten, voetbal en padel. Ook noemt hij zichzelf een Bourgondiër en kan genieten van uitgebreid koken, lekker eten en drinken en speciaal bier avonden met z’n vrienden. En z’n guilty pleasure? Een berenhap saté, mag je ‘m altijd voor wakker maken.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Frank ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk. Ik moet niet in de boeken zitten en leer door te zien en te doen. Ik ben echt een doener.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Koken. Als ik er tijd voor heb ga ik graag uitgebreid koken en nieuwe dingen uitproberen. Ik maak bijvoorbeeld graag curry’s. Echt from scratch. Maar thuisbezorgd is ook wel lekker makkelijk hoor.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Op kantoor werken. Ik ben een sociaal dier en ben graag onder de mensen.”

Koffie of thee?
“Koffie. Het liefst zo sterk én zwart mogelijk. Ik kan écht niet wakker worden zonder een kopje koffie.”

Structuur of flexibiliteit?
“Toch wel een combinatie. Ik hou van flexibiliteit, dat maakt het leven leuker en is alles minder voorspelbaar. Op het werk houd ik dan wel weer van gestructureerde basis, maar ben ook wel weer flexibel in m’n werkzaamheden.”

Introvert of Extravert?
“Meer extravert. Ik heb ook introverte trekjes, maar over het algemeen ben ik meer extravert. Ben een sociaal dier en graag onder de mensen. Niet gek ook dat ik daarom ook graag in teams werk.” 

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Avontuurlijke vakantie. Ik hou ervan als het niet voorspelbaar is. Geef mij een backpack en een eerste overnachting en dan zie ik wel waar het schip strandt.”

Wil jij Frank welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op frank@sevenstars.nl of 0616377294.

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURES