Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

25.11.2022
1 minuten

New Star: meet Larissa

over ons

Je leest het goed. Deze herfst hebben we nog een nieuwe Star kunnen toevoegen aan ons team. Meet onze Larissa! Ze is 31 jaar en woont samen met haar man en 2 kids in het Zwolse Stadshagen. Haar familie en vrienden zijn belangrijk voor haar. Daarom onderneemt ze in haar vrije tijd ook graag leuke dingen met ze. Er gaat dan ook geen weekend voorbij dat ze hen niet ziet. Larissa is dus een echt mensenmens. Een eigenschap die haar goed van pas zal komen tijdens haar nieuwe rol als Contractmanager in Team Midden.

Het zal geen verrassing zijn: ook Larissa hebben wij onze welbekende 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto
“Auto! Haha, die was niet zo moeilijk. Eigenlijk doe ik alles met de auto. Ik was 19 toen ik mijn man leerde kennen en hij had al een auto. Sindsdien ben ik eigenlijk niets anders meer gewend. Het is namelijk zoveel makkelijker dan fietsen. Maar fietsen doe ik ook wel. Als ik vrij ben dan breng ik de kids naar school op de fiets.”

Werk of school
“Toch wel werk. Ik heb wel een opleiding gedaan, maar heb deze niet afgemaakt. Ik dacht: ’Ik ga toch wel werken.’ School vond ik leuk hoor, alleen had gewoon zin om lekker aan de bak te gaan. Gewoon lekker aan het werk en bezig zijn.”

Bootcamp of borrel
“Borrel! Haha. Ik heb een tijdje meegedaan aan bootcamp en dat vond ik erg leuk. Alleen was ik vaak niet de beste. Niet dat ik per se de beste moet zijn, maar dat maakt het voor mij wel leuker. Ik houd vooral van gezelligheid en dit vind je in een bootcamp, maar ook in een borrel.”

Ochtend of avond
“Ik denk toch de avond. Het verschilt wel een beetje.  Soms kom ik moeilijk mijn bed uit en snooze ik graag. Dus ja ik ben wel meer een avondmens!”

Praten of luisteren
“Hmmm… ja, beide denk ik. Ik kan heel goed luisteren, maar als het moet kan ik ook heel goed praten. Vrienden komen vaak naar mij toe omdat ik goed een luisterend oor kan bieden. Maar ze komen ook naar mij toe voor gezelschap en omdat ik makkelijk praat.”

Alleen of samen.
“Samen! Ik hou van gezelschap. Ik vind het soms ook wel lekker om even alleen te zijn, maar ik wil daarna toch wel weer graag mensen om mij heen hebben. Ik ben een familiemens, eigenlijk bestaat mijn hele weekend uit het bezoeken en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden. Dus ja ik heb wel erg graag mensen om mij heen!”

Zon of sneeuw
“Zon! Haha, ik hou van de zon. Toch ga ik wel weer op wintersport dit jaar. Dit is iets wat mijn man graag doet en ik ga dit jaar weer mee. Het wordt mijn derde keer dus ik moet wel weer op les, maar dan vind ik de sneeuw wel erg leuk. Als ik toch moet kiezen dan ga ik 100% voor een zon vakantie!“

Wil jij Larissa welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (larissa@sevenstars.nl of 0612769308)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE