Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

04.03.2022
3 minuten
Geschreven door Wessel Kramer

New Star: meet Laura

Geschreven door Wessel Kramer
over ons

Een nieuwe ver(ster)king voor ons team: meet Laura! Ze gaat bij team West aan de slag als Business Unit Manager. Laura is een echte teamspeler, en is taakgericht. Eigenschappen die goed aansluiten bij haar nieuwe rol!

In haar vrije tijd is Laura er graag op uit met haar gezin, of met vriendinnen. Ze zoekt graag het bos of het strand op, maar is ook te vinden op de tennisbaan. Verder is ze is gek op lekkere wijnen, en op Nike’s!

Wil je Laura alvast een beetje leren kennen? We hebben haar onze inmiddels bekende 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?

“Nou dat is een lastige. Wij hebben mountainbikes in de garage staan en bij lekker weer vind ik het heerlijk om gewoon buiten te zijn op de fiets. Of om een stuk door het bos te knallen. Bij ons in de buurt heb je altijd wel veel wind, en dan kies ik liever de auto. Maar als het kan, pak ik de fiets!”

Werk of school?

“Werk. Ik ben iemand die leert door te doen. Iemand die praktisch is ingesteld. Natuurlijk heb je je school en je diploma’s wel nodig. Maar ik heb het meer geleerd in mijn werkende carrière, dan dat ik op school heb geleerd. Soms denk ik nog wel eens terug aan het luizenleventje op school, je had het als scholier eigenlijk wel heel goed.”

Bootcamp of borrel?

“Borrel. Ik ben wel echt een gezelligheidsdier en ik ben gek op lekker eten en drinken. De borrel is natuurlijk heel gezellig, je hebt ook mensen om je heen. Met bekende of dan wel onbekende mensen, haha.”

Ochtend of avond?

“Ochtend. Ik ben altijd wel van de ochtend. Als iedereen nog slaapt, kan je bij ons thuis mooi over de weilanden kijken. Dan kan je met een bakje koffie mooi het zonnetje zien opkomen. Ik ben ook niet iemand die de hele dag in bed kan blijven liggen, en ’s avonds dan rustig de nacht doorhaalt. Het is ook zonde om pas om 12:00 de dag te beginnen.”

Praten of luisteren?

“Als je het aan m’n vriend vraagt zou hij zeggen dat ik wel lekker kan kletsen, haha! Ik ben wel meer van het gesprek met elkaar aangaan. Je hebt dan natuurlijk praten én luisteren. Als ik toch moest kiezen, dan kies ik praten.”

Alleen of samen?

“Samen. Ik denk dat je met elkaar veel meer kan bereiken. Ik ben een teamspeler, en houd ook van de gezelligheid. Het is wel menselijk dat je af en toe een momentje op jezelf hebt, maar dat hoeft van mij echt niet lang te duren.”

Zon of sneeuw?

“Dan kies ik voor zon. Als we op vakantie gaan moet het van mij ook wel echt lekker weer zijn. We hebben een caravan, dus we gaan lekker met de sleurhut. Ik rijd dan liever wat zuidelijker, zodat je gegarandeerd mooi weer hebt. Als ik op wintersport ben, ben ik ook wel een mooi-weer skiër. Ik zou mijn zomervakantie niet voor wintersport opgeven.”

Wil jij Laura welkom heten of een afspraak met haar inplannen?

Stuur haar dan een berichtje op (laura@sevenstars.nl / 0620043173).

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE