Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

10.10.2023
1 minuten

New Star: meet Leonie

over ons

Daar is er weer één. Maak kennis met onze nieuwste ster: Leonie! Op 18 september is ze gestart als IT Recruitment Consultant in ons Key Account Team. Samen met haar vriend en kat Sjors woont ze in Zwolle. Maar haar roots… die liggen in Fryslân!

Leonie is gek op horrorverhalen. In haar vrije tijd verslindt ze het ene na het andere boek van haar favoriete schrijver Stephen King. En horrorfilms? Die kijkt ze liever niet alleen. Verder houdt ze ervan om uiteten te gaan, te schilderen met haar vrienden of om te yogaën. En als het kan pakt ze ook een lesje Body Balance en Bodypump mee. Doet ze even! Ben je nog op zoek naar skincare tips? Dan ben je bij haar óók aan het juiste adres. Lekker veelzijdig, deze dame.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Leonie ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Auto. In het kleine dorp in Friesland waar ik vandaan kom was geen openbaar vervoer. Daardoor moest ik altijd met de fiets naar de middelbare school, wat neerkwam op een rit van 15 kilometer heen en weer. Fietsen is daardoor niet echt m’n hobby. In de stad probeer ik alles wel zoveel mogelijk met de fiets te doen.”

Werk of school?
“Werk. "Maar ik wil wel iets van scholing of training terugzien in ’t werk. Ik wil uitgedaagd worden om mezelf steeds te verbeteren. Stilstand is wat mij betreft gewoon achteruitgang."

Bootcamp of borrel?
“Oeh, een lastige. Beide zijn ze goed voor de ontspanning. Ik kan echt niet kiezen… Dus ga voor een beetje van beide.”

Ochtend of avond?
 “Ochtend. Vroeger was ik een avondmens, heb toen ook veel in de horeca gewerkt. Was echt helemaal mijn ding. Nu word ik vroeg wakker en vind ik het heerlijk om even rustig op te starten met een kopje koffie.”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik ben een goede luisteraar. Dat was ook nodig bij m’n opleiding journalistiek die ik heb gedaan. Het is belangrijk dat je de juiste vragen weet te stellen, ook in m’n functie als IT Recruitment Consultant.”

Alleen of samen?
“Ook weer een lastige. Ik ben namelijk een mix van een introvert en een extravert. Soms laad ik op van samen met mensen zijn en het andere moment juist van alleen zijn. Ik kan hier dus niet echt een keuze in maken.”

Zon of sneeuw?
“Zon. Ik heb gewoon een hekel aan sneeuw. Vind het mooi, maar met autorijden of fietsen… het is zo onhandig! Ik ben nog nooit op wintersport geweest en het trekt me eerlijk gezegd ook niet, haha.”

Wil jij Leonie welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op leonie@sevenstars.nl of 0645259135.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE