Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

03.05.2024
1 minuten
Calista Dekker

New Star: meet Malyn

Calista Dekker
over ons

Meet Malyn, onze nieuwste IT Recruiter in team Midden. Ze heeft een passie voor alles wat met sport te maken heeft. Van hardlopen tot fietsen en wandelen, zolang het maar buiten is. En alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook nog aan het trainen voor haar achtste halve marathon. Wanneer ze even moet bijkomen van al die sportieve activiteiten, duikt ze de keuken in om een lekkere taart te bakken. En een creatieve klus in huis? Daar maakt ze ook graag tijd voor!

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Malyn ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Praktijk. Ik ben redelijk goed in theorie, maar uiteindelijk denk ik dat je het meeste leert van de praktijk. In de praktijk blijft het beter hangen omdat je het direct kunt toepassen.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Zelf koken. Ik kook altijd gezond. Ik heb een vooropleiding gedaan in de lifestyle/voeding richting. Daarom vind ik het belangrijk om gezond te eten. Ik maak dan graag een salade, een gezonde variant van een poké bowl of een pasta met veel groente." 

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Op kantoor. Ik woon alleen, dus ik vind het wel lekker om met collega’s te zijn en met elkaar te kunnen sparren. Af en toe even kletsen over dingen die niet met werk te maken hebben vind ik ook fijn voor de afwisseling.”

Koffie of thee?
“Koffie. Ik drink af en toe thee maar ik houd vooral van koffie. Het liefst drink ik een cappuccino met havermelk, maar hier op kantoor drink ik ‘m vaak zwart.”

Structuur of flexibiliteit?
“Structuur. Ik ben vanuit m’n vorige banen gewend om mij flexibel op te stellen. Maar een beetje structuur is voor mij wel belangrijk." 

Introvert of Extravert?
“Extravert. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn. Maar ik vind het ook lekker om ‘s avonds op de bank te ploffen met een serie. Dus eigenlijk wel een beetje van beide.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Avontuurlijk. In de afgelopen jaren ben ik naar Bali en New York geweest en heb ik een rondreis door Italië, Spanje en Portugal gemaakt. Tijdens deze vakanties probeer ik zo veel mogelijk te zien en zet ik zo’n 30 tot 40 duizend stappen op een dag. Ik zoek graag het avontuur op!”

Wil jij Malyn welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op malyn@sevenstars.nl of 0647577995)

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURES