Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

26.01.2024
1 minuten

New Star: meet Maron

over ons

Goed nieuws! Ons star team blijft maar groeien. Meet Maron! Maron is vanuit het noorden naar Zwolle verhuisd voor haar studie ‘sportkunde’. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging en sinds 2 januari sparkt ze in team West als IT Recruiter.

Door haar studie ‘sportkunde’ is het natuurlijk geen verrassing dat ze een echte sportfanaat is. Nadat ze een aantal jaren heeft gevoetbald, slaat ze nu wekelijks een balletje op de tennisbaan. Ook gaat ze drie keer per week naar de sportschool. Maar daar houdt het niet op. Wist je dat ze de afgelopen jaren ook skiles heeft gegeven in Oostenrijk? Dit jaar heeft ze besloten om het bij een relaxte wintersporttrip te houden. Sportieve dame dus, maar toch draait niet alles bij Maron om sport. Ook houdt ze ervan om 's avonds films te kijken of een gezellig terrasje te pakken met vrienden.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Maron ook voorgelegd. Lees je mee?

Leren in theorie of praktijk?
“Ik ben echt een beelddenker, dus ik pik dingen het beste op als ik ze zie en meteen in de praktijk kan toepassen. Ik vind het fijn om daarna in het diepe te worden gegooid, zodat ik het zelf kan ontdekken. Ik geloof echt dat 'on the job' de beste manier is om te leren.”

Zelf koken of laten thuisbezorgen?
“Zelf koken, ik vind koken heel leuk als ik de ruimte en tijd ervoor heb. Ik hou ervan om nieuwe gerechten uit te proberen. Het liefst kook ik iets uit de buitenlandse keuken.”

Thuiswerken of op kantoor werken?
“Op kantoor werken, ik ben thuis best wel snel afgeleid. Ik vind het op kantoor gezellig om andere mensen te zien en met collega’s te zijn. Even een andere omgeving.”

Koffie of thee?
“Thee, ik vind koffie ook totaal niet lekker ruiken. Dus het liefste drink ik gewoon thee. Een fruitsmaak vind ik het allerlekkerst.”

Structuur of flexibiliteit?
“Flexibiliteit, omdat je een dag wel kan plannen maar dat één belletje ervoor kan zorgen dat de dag heel anders loopt. Vooral in dit werk is het denk ik belangrijk om je flexibel op te stellen.”

 Introvert of Extravert?
“Ik zeg altijd dat ik een introverte extravert ben. Ik hou ervan om met mezelf te zijn en de kat uit de boom te kijken in het begin. Maar als ik eenmaal los ben kan ik super extravert zijn. Ik ben een beetje van beide.”

Avontuurlijke of ontspannen vakantie?
“Avontuurlijke vakantie, ik hou wel van een beetje avontuur. Als ik ergens ben vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen. Een korte hike bijvoorbeeld. Ik denk dat ik daar ook veel ontspanning uithaal.”

Wil jij Maron welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Stuur haar dan een berichtje op maron@sevenstars.nl of 06 30892305

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE