Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

15.11.2022
1 minuten

New Star: meet Rainier

over ons

We hebben weer een nieuwe sterspeler kunnen toevoegen aan ons team: meet Rainier! Op 1 november startte hij als Accountmanager in Team Belastingdienst. En daar zijn we natuurlijk héél blij mee.

Rainier is geboren en getogen in Veendam maar woont inmiddels met z’n vrouw en vier kinderen in Genemuiden. Een van z’n grootste passies is voetbal. Niet gek ook als je ex-profvoetballer bent geweest en jaren op het allerhoogste amateurniveau hebt gevoetbald. Op het voetbalveld staan doet hij niet meer. Hij wilde namelijk meer quality time met z’n gezin. Maar voetbal is absoluut niet uit z’n leven. Als groot Ajax-fan bezoekt hij regelmatig een wedstrijd en neemt z’n kids dan ook graag mee. Sportief is hij nog steeds en slaat dan ook graag een balletje op de tennis- of padelbaan. En kou? Daar moet hij helemaal niets van weten.

Inmiddels kennen jullie het: de 7 dilemma’s. We hebben ze Rainier ook voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“100% de auto. Sinds ik een rijbewijs heb doe ik alles met de auto. Ik ben sportief. Ik heb gevoetbald en speel graag een potje padel of tennis. Maar wat fietsen betreft ben ik gewoon lui. Ik woon bijvoorbeeld vlak bij het voetbalveld. Moest ik trainen? Dan pakte ik de auto. Als ik dan eens op de fiets stapte waren m’n teamgenoten echt verbaasd. Die vroegen zich ook af of ik überhaupt kon fietsen omdat ze me nooit op een fiets hadden gezien haha! Het is eigenlijk puur gemak. Soms pak ik wel de fiets, maar dan de elektrische fiets van m’n vrouw. M’n eigen fiets staat eerlijk gezegd een beetje te verroesten in de schuur.”

Werk of school?
“Echt een lastige. Omdat ik een hele leuk tijd heb gehad op school, maar met werk ook. Dat is echt een dilemma. Dan kies ik toch voor werk. Omdat ik vandaaruit ook vrienden en een sociaal leven heb opgebouwd. Je brengt toch 40 uur per week van je tijd door op je werk. Het is dan ook belangrijk dat je dit met plezier doet. Gelukkig doe ik dat ook. En met werk heb je ook genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Als ik naar mezelf kijk heb ik in m’n werk altijd veel geleerd. Dus daar komt scholing ook wel weer terug.”

Bootcamp of borrel?
“Bootcamp en aansluitend een borrel. Ik vind het lekker om in beweging te zijn. Niet alle soorten beweging hoor. Ik hou vooral van balsporten. Hardlopen of wielrennen bijvoorbeeld vind ik écht helemaal niets. Wel vind ik het belangrijk dat het competitief is. Ik ben erg competitief ingesteld en ik wil altijd winnen.”

Ochtend of avond?
“Dan kies ik toch avond. Vroeger had ik veel moeite om vroeg op te staan. Dat heb ik nu niet meer. Maar in de basis ben ik een avondmens. Dan leef ik wat meer op. Ik ga ook niet vroeg naar bed, dat lukt me niet. Voor 23.00 uur ben ik nog niet boven. Gewoon lekker wat tv kijken, zoals het laatste nieuws. En in het weekend een lekker wijntje of borreltje met hapjes erbij.”

Praten of luisteren
“Ehm… weer een lastige. Ik kan heel makkelijk praten, maar ook goed luisteren. Als ik bijvoorbeeld nieuwe mensen ontmoet dan ben ik wel oprecht geïnteresseerd in mensen. En ga dan ook wel ‘makkelijk’ een praatje aan. Ook kan ik goed contacten leggen. Maar heb ook een luisterend oor. Dan neig ik toch meer naar luisteren. Ik merk ook dat ik toegankelijk ben voor mensen en sta voor iedereen klaar.”

Alleen of samen?
“Samen. Ik hou van gezelligheid. Of het nu alleen met m’n vrouw is of met m’n kinderen erbij, of met vrienden. Gezelligheid vind ik belangrijk. Samen eten, lekker samen koken. Ik kook dan en de rest geniet ervan. Lekker Surinaams, Javaans of Indisch, dus meer de Aziatische keuken. Of een lekkere stamppot, ook altijd goed. Maar ook samen naar voetbalwedstrijden gaan. Ik vind het gewoon belangrijk om samen te zijn en leuke dingen te doen.”

Zon of sneeuw?
“Zon. Geen twijfel over mogelijk. Ik hou ab-so-luut niet van de kou. Zelfs het zwemmen in het zwembad doe ik liever niet. In een bubbelbad wil ik dan nog wel zitten. Heb het gewoon zo snel koud. In de zomer ga ik soms wel de zee in omdat m’n kinderen dat leuk vinden... Dus dan ga ik ook maar. Doe het dan dus echt voor de kinderen. En van sneeuw hou ik ook niet. In februari ga ik voor het eerst op wintersport met ons gezin en m’n schoonouders. Zij gaan elk jaar. Maar heb echt een hekel aan kou, dus ik ben heel benieuwd hoe ik dit ga ervaren haha!”

Wil jij Rainier welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur hem dan een berichtje op (rainier@sevenstars.nl of 0626244186)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE