Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

22.09.2022
1 minuten

New Star: meet Sabine

over ons

Nog een New Star? Ja, je ziet het goed! Meet onze nieuwste aanwinst: Sabine! Een veelzijdige vrouw die bij team belastingdienst gaat sparken als IT Recruiter. Ze is net terug uit Dublin waar ze 10 maanden heeft gewoond voor haar studie aan de hoge hotelschool. Een levensgenieter, dat is hoe Sabine zichzelf omschrijft. Niet gek dus dat ze een passie heeft voor koken.

Tijdens de pandemie heeft ze de pastamachine ontdekt en tovert nu graag een verse pasta op tafel. Verder houdt ze van reizen en staat ze wekelijks in de sportschool. Maar nog belangrijker: ze houdt vooral van gezelligheid en heeft graag mensen om haar heen.

Wil je Sabine graag nog beter leren kennen? We hebben haar de welbekende 7 dillema’s voorgelegd. Lees je mee?

 Fiets of auto?
“Fiets. Ik zou willen dat ik auto kon zeggen. Maar helaas heb ik er geen. Daarom moet ik dus wel fiets zeggen. Wel kan ik de auto van mijn moeder gebruiken wanneer dit kan. En m’n voorkeur gaat dus stiekem ook wel uit naar de auto. Toen ik naar Dublin vertrok zei ik nog ‘Ik ga nooit meer fietsen, ben er helemaal klaar mee’. Toch heb ik in Dublin na 2 dagen een fiets gekocht. Ik had al snel door dat een fiets daar erg handig is!”

Werk of school
"Hmm.. Dan kies ik voor werk. Na 4,5 jaar studeren en de hectiek van het inleveren van m’n scriptie ben ik voor nu wel even klaar met school. Werken bevalt me sowieso goed. Ik vind het namelijk leuk om in de praktijk bezig te zijn.” 

Bootcamp of borrel?
“Haha, borrel! Ik hou van borrelen. Als student van de hoge hotelschool vind ik ook dat ik eigenlijk niets anders kan zeggen. Want dat zou betekenen dat ik de verkeerde studie heb gevolgd.”

Ochtend of avond?
“Avond. Ik ben een avondmens. Maar snoozen doe ik niet. Ik vind namelijk dat je in de ochtend gewoon gelijk op moet staan. Ik moet wel nog even wennen aan het ritme van elke ochtend op tijd opstaan. En ik moet mezelf ook echt wel op tijd naar bed sturen. Ik kan goed tot laat wakker zijn. M’n scriptie heb ik ook grotendeels ’s avonds geschreven haha.”

Praten of luisteren
"Als ik echt moet kiezen. Praten. Als ik kijk naar hoe ik in gesprekken ben met vrienden… dan ben ik toch wel de persoon die veel praat en het gesprek opgang houdt. Maar ik zou liever beide zeggen. Ik denk namelijk dat een combinatie van beide het beste is.”

Alleen of samen?
“Ik vind het echt lastige dilemma’s! Haha. Dan ga ik toch voor samen. Ik kan goed alleen zijn. Maar ik doe het liefst dingen samen met anderen. Ik denk dat ik een combinatie van een intro- en extravert ben.”

Zon of sneeuw?
“Sneeuw! Maar dan wel sneeuw met het zonnetje erbij. Dat is mijn favoriete weer. Ik hou van koude temperaturen en van wintersport. Van kleins af aan ga ik al op wintersport en vind het nog steeds de leukste vakantie van het jaar. Ik ga dan lekker snowboarden. We gaan meestal naar Oostenrijk. Vorig jaar zijn we naar Frankrijk geweest. Toch gaat m’n voorkeur uit naar Oostenrijk want daar is de après-ski leuker!”

Wil jij Sabine welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Stuur haar dan een berichtje op (sabine@sevenstars.nl of 0657065622)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE