Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten

New Star: meet Simon

over ons

Het was een drukke transferzomer voor Seven Stars. De één na de andere ‘new star’ kwam ons team versterken. Zo ook afgelopen maandag: de eerste werkdag van onze nieuwe contractmanager Simon. Na periodes in Groningen en Utrecht keert hij terug naar de plek waar hij geboren en getogen is: Zwolle. Met bijna twee jaar ervaring als contractmanager bij één van onze concullega’s, is hij een welkome aanwinst voor ons team. Om je alvast een beetje een beeld te geven van wie Simon is, hebben we ook hem onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees snel verder om kennis te maken met deze veelzijdige enthousiasteling!

Fiets of auto?
“Zeker de fiets. Ik hou enorm van fietsen, lekker in de buitenlucht. Ik mag ook graag rondje langs de IJssel fietsen. Heerlijk ontspannen, lekker in de natuur. En natuurlijk kom ik op de fiets naar kantoor. Nu ik sinds vier weken in Zwolle woon, kan ik mooi via de gracht naar Seven Stars fietsen. Daarnaast heb ik nog geen rijbewijs aangezien ik deze nooit echt nodig heb gehad. Maar nu mijn vriendin en ik in januari een kleintje verwachten, ga ik toch maar eens beginnen met lessen!”

Werk of school?
“Werk. Ik heb in mijn leven meer gewerkt dan gestudeerd. Ik vind het leuk om al werkende te leren en ben erg leergierig. Maar leren doe ik liever in de praktijk, dan stapels boeken door te lezen met informatie die ik later toch niet ga gebruiken.”

Bootcamp of borrel?
“Poeh, lastig! Ik hou van een feestje, maar ben ook heel sportief. Maar als ik echt moet kiezen… ja dan toch maar een borrel. Lekker muziekje, borrelen, mensen op een andere manier leren kennen: gezelligheid! Maar… liever eerst een bootcamp en dan afsluiten met een borrel. Ideale combi!”

Ochtend of avond?
“Vroeger was ik een avondmens. Ik werkte in de horeca tot laat in de nacht. Toen hield ik het ook nog wat langer vol ’s nachts. En kon ik ook goed uitslapen. Maar tegenwoordig vind ik het juist heel lekker om vroeg op te staan. Voor de wereld uit op pad. Dan ligt de wereld je aan de voeten. Vooral als ik in het weekend de natuur in ga, vind ik het leuk om voor dag en dauw naar buiten te gaan. De vogels die je dan hoort, de zon die opkomt... heel mooi is dat. En als je in het weekend vroeg opstaat en wat klusjes doet, heb je al heel vroeg een voldaan gevoel. Tijdens het klussen in onze nieuwe woning de afgelopen weken, ben ik dan ook vaak op tijd begonnen.”

"Ik probeer verbanden te leggen tussen dingen die iemand zegt en mijn eigen ervaringen. Dat is voor mij een manier van luisteren."

Praten of luisteren?
“Uhm... praten. Ik kan op zich goed luisteren, maar mijn omgeving zal mij zeker typeren als een prater. Ik vind het leuk om gesprekken te hebben met mensen. Ik probeer verbanden te leggen tussen dingen die iemand zegt en mijn eigen ervaringen. Dat is voor mij een manier van luisteren. Je enthousiasmeert je gesprekspartner door te laten merken dat je geluisterd hebt. En dan interpreteer ik en vraag door. Dat zorgt voor interessante gesprekken.”

Alleen of samen?
“Samen. Ja, ik vind het fijn om me onder de mensen te begeven. Ik plan mijn weekend graag vol met sociale activiteiten. Ik vind het overigens helemaal niet erg om alleen te zijn, maar samen zijn en sociale interactie staan bij mij hoog in het vaandel.”

Zon of sneeuw?
“Zon! Da's een duidelijke. Ik ben een zonaanbidder. Heb het niet snel te warm. Afgelopen januari was ik samen met mijn vriendin in Australië toen het daar midden zomer was. Dus heel veel zon, heerlijk. Het hoeft van mij niet veel warmer dan dat het vandaag is, maar ik vind dit top. Volgens mij is iedereen ook vrolijker als de zon schijnt.

Overigens vind ik de winter niet erg hoor, ik sta niet voor niets met schaatsen op de teamfoto. Alleen... bij goed schaatsweer schijnt ook de zon. Dan is het zowel het ijs als de lucht kraakhelder. Lekker buiten zijn en met souplesse over het ijs scheren. Als het ijs het toelaat schaats ik graag toertochten van 30 à 40 km. En toen we afgelopen winter nog in Utrecht woonden, heb ik over de grachten geschaatst. Helaas is het in Nederland niet vaak echt winter, meer een herfst van oktober tot maart. Dan heb ik toch liever de zon!”

Wil je Simon welkom heten of wil je meer van hem weten? Neem contact met hem op via simon@sevenstars.nl.

Word je liever de volgende ‘New Star’? Check dan onze vacatures. We zoeken namelijk nog een accountmanager en een financieel medewerker!

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE