Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

13.02.2023
1 minuten

Seven Stars en Brunel winnen samen opnieuw aanbesteding IND, COA en DT&V

nieuws

We starten 2023 met goed nieuws! De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) hebben ons, in combinatie met Brunel, opnieuw geselecteerd als preferred supplier. Dat betekent dat we de komende vier jaar weer samen gaan werken voor de flexibele inhuur van IT-professionals. En daar zijn we reuzetrots op!

We did IT again
Het is de tweede keer dat we met deze combinatie zijn geselecteerd als preferred supplier. “We zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer mogen samenwerken met IND, COA en DT&V en deze kunnen versterken. Ik zie het dan ook als een groot compliment én blijk van vertrouwen dat we deze aanbesteding opnieuw gewonnen hebben. Een prestatie waar we trots op zijn!” aldus Laura, onze Business Unit Manager in team West. Cindy Bijker - Key Accountmanager IT bij Brunel - voegt daaraan toe: “Het fijne van onze combinatie is dat we elkaar aanvullen en dat we altijd gaan voor de beste kandidaat op de juiste plaats. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door de opdrachtgever maar ook door onze IT-professionals.”

Ons vaste aanspreekpunt voor IND, COA en DT&V is Stan, onze IT Recruiter in team West. “We vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de missie en visie van IND, COA, DT&V op het gebied van asiel en migratie in Nederland. We kijken ernaar uit om samen met Brunel, Capgemini en alle onderaannemers hen hierin te ondersteunen.” aldus Stan.

De IT-afdelingen van IND, COA en DT&V hebben interessante opdrachten voor IT-professionals. Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij ze? Neem dan contact op met Stan. Hij vertelt je er graag meer over. (0651553463 /stan@sevenstars.nl)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE