Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

15.06.2023
2 minuten

Seven Stars groeit door binnen Circle8 Group

nieuws

Constantly making IT grow! Ook in 2022 hebben we weer een flinke omzetgroei doorgemaakt. Maar liefst 25% naar een omzet van ruim € 89 miljoen. Voor het eerst als onderdeel van de Circle8 Group in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100. Een teamprestatie waar we (ape)trots op zijn!

“Onze groei realiseren we met een geweldig team verspreid over drie kantoren én onze customer intimacy strategie. Met onze altijd persoonlijke benadering maken we iedere dag dé perfecte match tussen onze IT-professionals en opdrachtgevers.” volgens Ronald, onze CCO.

Als onderdeel van Circle8 Group, nieuwe binnenkomer op #8, leveren wij sinds vorig jaar onze bijdrage aan Total Talent Flow. Die flow bestaat voor ons uit het vinden, binden, laten groeien en doorstromen van IT-professionals. Als IT-flex regisseur zijn wij dé verbindende partij tussen IT-professionals, partners en opdrachtgevers.

Ronald: “Daarmee voorzien we duidelijk in een groeiende behoefte. Niet voor niets beoordelen onze IT-professionals onze dienstverlening met een Net Promoter Score (NPS) van 44,3. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering. We blijven onze dienstverlening continu optimaliseren. Werkgeluk: daar staan wij voor. Voor onze eigen mensen, IT-professionals, partners en opdrachtgevers. Waar we naar toe willen? Werkgeluk voor álle mensen in IT. Dat is onze missie.”

Over de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100
De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. www.flexmarkt.nl

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE