Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

05.12.2022
2 minuten

Seven Stars heeft 'n nieuwe eigenaar

nieuws

We zijn overgenomen door Axiom Partners. En we hebben in hen een héle fijne partner gevonden waarmee we d’r naar uitkijken samen onze ambities waar te maken. Maar don’t worry: Seven Stars blijft gewóón Seven Stars. Zoals je van ons gewend bent én ons kent.

We blijven namelijk zelfstandig opereren binnen de Axiom Groep. Wees gerust: we behouden niet alleen onze naam. Maar alles wat we doen, blijven we doen aan de hand van onze zeven kernwaarden. Ons persoonlijke DNA. Dat verandert niet. We blijven dus hét vertrouwde adres in regio Zwolle, Utrecht en Groningen voor uitdagende IT opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Die perfecte match? Die blijven we dus gewoon maken.

Some things do change
Wat wél verandert is dat onze ‘founding father’ Marius, Seven Stars overdraagt aan de nieuwe eigenaar. Maar onze Mike (CFO) en Ronald (CCO) zullen het directieteam samen voortzetten met Corianna. Zij treedt toe als Chief People Officer (CPO).

Continuing to make IT spark
Iedere dag werken meer dan 700 professionals via ons bij publieke en private opdrachtgevers. Dat aantal zien we ook na deze overname natuurlijk graag groeien.  “We willen ons marktaandeel binnen de Nederlandse IT-flexmarkt vergroten en zijn verheugd dat we in Axiom een enthousiaste én sterke partner gevonden hebben met veel ambitie, kennis en ervaring in de branche”, aldus Ronald, onze CCO. “We vullen elkaar goed aan en kijken ernaar uit om onze gezamenlijke ambities waar te maken. Ook biedt de samenwerking kansen voor onze collega’s op brede loopbaanpaden en nog meer ontwikkelmogelijkheden. Vanuit onze missie streven we naar werkgeluk voor hen én alle IT’ers, Axiom onderschrijft dit volledig.” 

Aantrekkelijke synergiën 
Guus Franke, CEO van Axiom Partners is erg trots dat ze hun portfolio met ons kunnen versterken. “We verstevigen onze positie binnen de IT-flexmarkt en onze Total Talent Workforce propositie, doordat we een bredere groep opdrachtgevers ontzorgen op het gebied van flexibele arbeid en externe inhuur in het IT-domein. Met het ervaren en gedreven team in Zwolle, Utrecht en Groningen staan wij dicht bij de opdrachtgevers, professionals en partners. Mede hierdoor voorzien wij in de komende jaren een stevige organische groei, waar we enorm naar uitkijken.” 

Met ons heeft Axiom een financieel gezonde speler toegevoegd aan de groep. Dat gaat zorgen voor aantrekkelijke synergiën. “Seven Stars is onderscheidend in de manier waarop zij vraag en aanbod in de flexibele IT arbeidsmarkt bij elkaar brengt en daarbij – behalve hard skills – matcht op basis van de persoonlijke eigenschappen van professionals. Doordat zij vanuit hun eigen naam en identiteit datgene blijven doen waar ze goed in zijn, verwacht ik dat ze de totale groep naar een nóg hoger niveau zullen tillen”, aldus Franke.

Over Axiom Partners 
Het van oorsprong Zwitserse Axiom is een snelgroeiende investeringsmaatschappij. Met recente overnames als De Staffing Groep (nu Circle8), FixedToday, Cannock-EDR en Airopack heeft het bedrijf inmiddels meer dan één miljard euro omzet in Nederland. Axiom werd opgericht vanuit de visie dat binnen haar investeringsmaatschappij er een unieke combinatie is van individuele competenties, ondernemerschap en daarmee de mogelijkheid om snel én doortastend te handelen. Met deze slagvaardige insteek en expertise rolt Axiom succesvolle buy-and-build strategieën uit in onder andere de staffing-, financiële- en duurzaamheidssector.

Heb je vragen over deze overname? Dat kan natuurlijk! En die vragen beantwoorden we graag. Je kunt áltijd contact opnemen met jouw vaste contactpersoon van Seven Stars. Voor overige vragen kan je terecht bij Ronald. Hij is bereikbaar via ronald@sevenstars.nl of op 0620136477.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE