Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

29.10.2021
3 minuten

Seven Stars ICT Group treedt top 50 binnen in Nederlandse Flexmarkt Omzetranglijst 2021

nieuws

Seven Stars komt voor het eerst de top 50 binnen in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2021. Als autonoom gegroeid familiebedrijf binnen de IT flexmarkt pakt Seven Stars ook nog eens een top 3 notering. Een prestatie waar het Zwolse Seven Stars enorm trots op is. ‘‘Op naar nóg meer werkgeluk voor alle IT’ers!’’ aldus Marius Nijland, CEO en oprichter van Seven Stars.

In tegenstelling tot de flexbranche die in 2020 kromp met -9% groeide Seven Stars met meer dan 25% terwijl de coronacrisis in alle hevigheid uitbrak. Afgelopen jaar liep Seven Stars maar liefst 10 plekken in. Van plek 56 naar plek 46 en een recordomzet van 63 miljoen.

‘‘Hoe we dat doen?’’ lacht Marius. ‘‘In de 16 jaar dat we nu bestaan hebben we altijd focus op de oprechte en persoonlijke aandacht. Voor onze opdrachtgevers, partners én natuurlijk professionals om van daaruit de perfecte match in IT te maken. Elk contactmoment met Seven Stars voelt als bijzonder, dat is onze spark en onderscheidt ons. Het is een team effort. Ook in deze coronacrisis zorgt onze persoonlijke aanpak voor een sterke band met ons netwerk en het benodigde onderlinge vertrouwen.’’

Als onafhankelijke intermediair en flex-regisseur waarborgt Seven Stars het gehele proces. ‘‘Wij zijn de persoonlijke schakel en brengen mensen bij elkaar. Dat geeft ons energie!’’ Vorig jaar besloot Seven Stars om in multidisciplinaire teams te gaan werken om haar dienstverlening nog beter te maken. Noord, Midden en West. Een team voor elke regio. ‘‘Met deze manier van werken hebben we laten zien een nóg betere focus aan te kunnen brengen op het ontsluiten van de beste IT professionals op het moment dat hier behoefte aan is.’’ aldus Nijland.

En dat wordt beloond. De IT professionals geven Seven Stars maar liefst een Net Promotor Score (NPS) van 50. ‘‘Werkgeluk. Dat is waar wij voor staan. Voor onze eigen mensen, opdrachtgevers, partners en professionals. Dit cijfer laat zien dat we op de goede weg zijn, maar natuurlijk ambiëren we meer. Uiteindelijk willen we werkgeluk voor alle mensen in de IT. Dat is onze visie én daar gaan we voor! Elke dag opnieuw.’’

Flexmarkt omzetranglijst Top-100 2021

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). De omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

De gaafste uitdagingen bij topbedrijven

BEKIJK ALLE OPDRACHTEN