Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

23.08.2022
1 minuten
Babs Hogeveen

Seven Stars tekent bij SC Heerenveen: IT giet oan!

Babs Hogeveen
nieuws

Ja hoor, je leest het goed. Vanaf seizoen 2022/2023 zijn wij als Seven Stars officieel sponsor van het mooie SC Heerenveen. Je denkt vast: waarom SC Heerenveen? Want Seven Stars heeft natuurlijk Zwolse roots. Maar inmiddels hebben wij onze vleugels allang uitgeslagen naar het Noorden en Westen van ons land. Met die twee extra vestigingen zijn we Nederland aan het veroveren. En die noordelijke vestiging, die zit niet stil. Yannick vertelt het ons, lees je mee?

Yannick: “Ons kantoor in het noorden is natuurlijk gevestigd in Groningen. Daar hebben we al een flink netwerk opgebouwd door de jaren heen. In Friesland ligt voor ons nog een nieuwere markt, met weer nieuwe kansen om samenwerkingen op te bouwen.”

Tijd dus om dat noordelijke netwerk uit te breiden, aldus Yannick. “Zeker, de businessclub OSSH (Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen) is één van de grootste in de regio en heeft sinds 2021 een onderdeel speciaal voor young professionals tussen 18 en 39 jaar. De Fean Talent Club is voor mij als accountmanager Noord Nederland, met een grote passie voor voetbal, een geweldige kans om samen te komen met jonge gedreven professionals uit de regio. Wat de kans biedt om te bouwen aan een duurzaam en succesvol netwerk en het delen van kennis en ervaring. Dit alles onder het genot van een mooi potje voetbal en veel gezelligheid.”

Ben jij of ken jij een opdrachtgever of organisatie in het noorden en wil je samenwerken? Leuk! Wij staan altijd open voor een kennismaking. Yannick is bereikbaar op: (yannick@sevenstars.nl/0682543072)

De gaafste uitdagingen bij topbedrijven

BEKIJK ALLE OPDRACHTEN