Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

08.06.2022
1 minuten

Seven Stars verlengd top 3 notering Nederlandse IT flexmarkt

nieuws

Yes! We zijn staan voor het 2e jaar op rij in de top 50 van de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100. Daarnaast behouden we ook onze top 3 notering binnen het IT domein. Een geweldige teamprestatie waar we als IT-flex regisseur enorm trots op zijn!

Als zelfstandig familiebedrijf bewijzen we hiermee weer: we’re making IT spark. “We richten ons specifiek op de IT-branche. Dat maakt ons dé specialist in de bemiddeling van tijdelijke IT-professionals binnen de flexmarkt. Daarnaast zijn we continu bezig om onze dienstverlening richting onze professionals, partners en opdrachtgevers te verbeteren. We zien onze groei binnen de flexmarkt dan ook als een bevestiging van onze juiste koers en focus. We staan bekend om onze persoonlijke benadering, daarmee maken we het verschil! vertelt Marius, onze CEO.

Sinds begin dit jaar beschikken we over drie vestigingen in Zwolle, Groningen en Utrecht. De multidisciplinaire teams in die vestigingen bevinden zich dicht op de markt. Dit verbetert de samenwerking en uiteindelijk het resultaat: betere matches en dienstverlening. Think global, act local” lacht Marius.

Professionals geven ons een Net Promoter Score (NPS) van boven de 45. “Daar zijn we super tevreden mee. We blijven hierin leren en optimaliseren. Werkgeluk, daar staan wij voor. Voor onze eigen mensen, professionals, partners en opdrachtgevers. Dit cijfer laat zien dat we op de goede weg zijn, maar natuurlijk ambiëren we meer. Uiteindelijk willen we werkgeluk voor alle mensen in de IT. Dat is onze missie én daar gaan we voor! Elke dag opnieuw.’’ aldus een blije Marius.


Over de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100
De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI). De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners. De Flexmarkt omzetranglijst Top-100-2022 vind je op www.flexmarkt.nl

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE