Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

19.10.2023
1 minuten

Seven Stars voor de achtste keer op rij FD Gazelle

nieuws

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 20e keer uitgereikt en zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. De uitreiking vindt plaats op 23 november in Amsterdam.

“Fantastic 8! Ik ben buitengewoon trots op deze prachtige prestatie van ons team. De groei van onze organisatie is natuurlijk geweldig, maar de uitdaging ligt in het behouden van onze persoonlijke aanpak. Oprechte aandacht is ons geheime ingrediënt; hiermee maken we het verschil en zijn we in staat om de perfecte match te creëren. Dit leidt tot tevreden IT-professionals, partners, opdrachtgevers en medewerkers en resulteert in werkgeluk en verdere groei," vertelt Ronald onze CCO.

Over FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 20e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen en is een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2020 – 2022). De andere criteria kan je hier lezen. De awards worden op 23 november 2023 tijdens een groot event uitgereikt. Bij deze feestelijke uitreiking worden ook de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer). 

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE