Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

20.10.2022
1 minuten

Seven Stars voor de zevende keer op rij FD Gazelle

nieuws

YES! Our lucky number Seven! Voor de 7e keer op rij zijn we uitgeroepen tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. We zijn genomineerd in de regio Oost en voor de categorie groot. Iets waar we ongelofelijk trots op zijn!

 De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 19e keer uitgereikt en zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. De uitreiking vindt plaats op 22 november in Amsterdam.

“Lucky number 7! Ik ben super trots op deze mooie teamprestatie! Dat we groeien als organisatie is natuurlijk geweldig. Maar de kunst is om onze persoonlijke benadering daarbij vast te houden. Oprechte aandacht, daarmee maken we het verschil én kunnen we de perfecte match maken. Dat zorgt voor tevreden IT-professionals, partners en opdrachtgevers en resulteert in werkgeluk en groei” aldus Ronald Raidt, CCO Seven Stars.

Over FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 19e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De awards worden op 22 november 2022 tijdens een groots event uitgereikt in Amsterdam. Bij de feestelijke uitreiking maken ze ook de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer). 

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE