Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

28.10.2021
1 minuten
Babs Hogeveen

Seven Stars voor zesde keer FD Gazelle

Babs Hogeveen
nieuws

Yes! Voor de 6e keer zijn wij uitgeroepen tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Wij zijn genomineerd in de regio Oost en voor de categorie groot. Weer iets om ongelofelijk trots op te zijn!e heeft er zo'n paar honderd in haar kast liggen.”

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 18e keer uitgereikt en zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad. De uitreiking vindt plaats op 25 november in Theater Amsterdam.

Als zelfstandig familiebedrijf bewijzen we hiermee maar weer eens: we’re making IT spark. “Voor de 6e keer geselecteerd zijn als FD Gazelle bevestigd dat we als Seven Stars een geweldige koers varen. Het is echt een teamprestatie waar we trots op zijn! Door de persoonlijke aanpak vanuit ons DNA voorzien we duidelijk in een behoefte. Seven Stars is als een gazelle, springlevend en energiek. Het vertrouwen van onze opdrachtgevers, partners en professionals zorgt ervoor dat wij kunnen blijven groeien.” aldus een blije Marius, onze CEO.

Op naar lucky number Seven (Stars)…

Over FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 18e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder andere een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De awards worden op 25 november 2021 tijdens een groots event uitgereikt in Theater Amsterdam. Bij de feestelijke uitreiking maken ze tevens de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer). 

Zoek jij ook een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE