Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

21.06.2022
1 minuten

Seven Stars wint aanbesteding het Deltion College

nieuws

Het Deltion College heeft ons geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT professionals! Dat betekent dat wij de komende 2 jaar ICT professionals mogen werven voor het Deltion College.


“We zijn enorm blij en trots dat we onze samenwerking met het Deltion College de komende jaren voort mogen zetten en kunnen versterken. ICT speelt een onmisbare rol in de groei en ambitie van het ROC. Goede ICT professionals met de juiste skills en ervaring zijn daarbij essentieel. Wij maken graag die juiste match voor het Deltion College. Ze zijn voor ons een waardevolle opdrachtgever uit onze stad Zwolle!” aldus Astrid Brinkman, Business Unit Manager Midden-Nederland.

 Seven Stars en het Deltion College zijn geen onbekenden van elkaar. Sinds 2013 werken de twee organisaties al samen. “Het is een knappe prestatie van het team en bewijst maar weer eens dat onze dienstverlening past bij de behoefte van onze opdrachtgevers. We kijken er naar uit om samen met twee andere partijen het ROC te ondersteunen.” aldus Astrid.

Over het Deltion College
Het Deltion College is een regionaal opleidingencentrum voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Zwolle. Ruim 19.000 studenten worden hier opgeleid en het ROC telt 1.794 medewerkers. Ze werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van hun studenten. Iedereen kan er een opleiding volgen. Ook leveren ze een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in de regio. Met hun faciliteiten en maatschappelijke blik zorgen ze dat studenten en medewerkers zich zo succesvol mogelijk ontwikkelen. In hun beroep, de maatschappij en hun privélevens.

Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij het Deltion College? Neem dan contact op met Astrid Brinkman. Zij vertelt je graag over wat we voor je kunnen betekenen. (0610662819 / astrid@sevenstars.nl)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE