Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

02.02.2024
1 minuten

Seven Stars wint opnieuw aanbesteding DJI, JIO, NFI en Justis

nieuws

We hebben weer ge-wel-dig nieuws! Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), de Justitiële ICT-Organisatie (JIO), het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en de screeningsautoriteit Justis hebben ons opnieuw geselecteerd als preferred supplier. Dat betekent dat we óók de komende vier jaar weer samen gaan werken voor de flexibele inhuur van IT-professionals. En daar zijn we mega trots op!

Yes, we did IT again.
“Wij zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer als partner mogen samenwerken op het gebied van externe inhuur van IT-professionals. IT speelt een onmisbare rol binnen de verschillende organisaties.” aldus Laura onze Business Unit Manager in team West. “Ik zie het als een groot compliment en blijk van vertrouwen voor het team en onze onderaannemers dat we deze aanbesteding wederom gewonnen hebben. Een hele knappe teamprestatie!

 Gerben, onze Accountmanager in team West is het vaste aanspreekpunt voor DJI, JIO en NFI. “Doordat we de afgelopen 4 jaar al nauw met DJI en aanverwante organisaties hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op hun behoeftes en doelstelling. Daarnaast helpen we al jaren gedetineerden binnen Penitentiaire Inrichtingen door ze sollicitatietraining te geven. We zijn blij dat we deze activiteit kunnen voortzetten zodat gedetineerden straks sneller kunnen herintreden op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient tenslotte een tweede kans. We kijken ernaar uit om samen met Cimsolutions B.V. (in combinatie met Brunel Nederland B.V. en SLTN IT Professionals B.V.), Quest4 B.V., Circle8, Synprofs B.V. en Harvey Nash B.V. (in combinatie met Bergler Nederland BV) de organisaties te ondersteunen.” aldus Gerben.

De IT-afdelingen van DJI, JIO, NFI en Justis hebben interessante opdrachten voor IT-professionals. Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij ze? Neem dan contact op met Gerben. Hij vertelt je er graag meer over. (0657930865/ gerben@sevenstars.nl)

Zoek jij een leuke IT opdracht?

Check dan onze opdrachten.

BEKIJK ALLE VACATURES