Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2022
1 minuten
Neeltje Meijler

Seven Stars wint opnieuw aanbesteding RDW

Neeltje Meijler
nieuws

We zijn opnieuw geselecteerd door de RDW als matchmaker. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook in de toekomst interim IT-professionals mogen werven voor de RDW. En daar zijn we trots op! “We zijn erg blij dat we de komende vier jaar weer mogen samenwerken met de RDW”, vertelt René Kleine. “Ze lopen voor op technologie en zijn heel innovatief. Dat past goed bij de kandidaten in ons netwerk. Hierdoor kunnen we de RDW goed helpen. En zo houden we de leukste klussen voor onze professionals.”


“De RDW is een toonaangevende opdrachtgever”, vertelt René Kleine, accountmanager bij Seven Stars en al jaren ons vaste aanspreekpunt voor de RDW. “De RDW maakt gebruik van de nieuwste methodes en technieken. Technologie staat hoog op de agenda.” Het ICT-bedrijf van de RDW is gevestigd in het noordelijke Groningen. We helpen hen onder andere met rollen binnen development, testing, security, netwerk- en systeembeheer en agile werken.

“Doordat we de afgelopen vier jaar met de RDW hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op de behoeftes die zij hebben”, vertelt René.

Over de RDW
De RDW is de organisatie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt. De RDW regelt en levert bijvoorbeeld rijbewijzen en kentekenbewijzen. Maar ze doen meer. Zo hebben ze er voor gezorgd dat je een kenteken niet meer hoeft over te schrijven bij het postkantoor. Je kunt dit tegenwoordig gewoon online doen.

Zoek jij ook een leuke opdracht?

Check dan onze opdrachten.

BEKIJK ALLE OPDRACHTEN