Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

01.01.2021
1 minuten

Seven Stars wint, samen met partner Get There, voor tweede keer op rij aanbesteding CJIB

nieuws

Het CJIB heeft ons opnieuw geselecteerd als preferred supplier. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook de komende vier jaar IT professionals mogen werven voor het CJIB. En daar zijn we reuzetrots op!

“We zijn erg blij dat we de komende jaren weer mogen samenwerken met het CJIB”, aldus Jack de Groot, Teamlead van Team Noord Nederland en ons vaste aanspreekpunt voor het CJIB. “IT speelt een onmisbare rol in het werk van het CJIB. Het is een uitdagende werkomgeving. Er wordt gewerkt aan realistische opdrachten in een dynamische omgeving waarin er veel geleerd kan worden. Er wordt veel gewerkt in DevOps teams waarmee ze bouwen aan de complexe infrastructuur met de nieuwste software.”

We helpen hen onder andere met functies binnen Java development, data analyse, security en Agile werken. “Doordat we de afgelopen vier jaar al nauw met het CJIB hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op hun behoeftes als het gaat om IT personeel en daarmee de perfecte match maken”, vertelt Jack.

Over het CJIB
Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB), gevestigd te Leeuwarden, is een uitvoeringsinstantie van het Nederlandse Ministerie van Justitie en Veiligheid. Het CJIB is het innings- en incassogezicht van de overheid. Bij de meeste Nederlanders beter bekend als verwerker van de verkeersboetes. Maar ze doen meer. Het CJIB neemt namelijk ook de coördinatie van strafrechtelijke beslissingen voor zijn rekening. Hierbij wordt de communicatie met burgers, partners en omgeving steeds belangrijker. Het is voor het CJIB dan ook van groot belang om technologische ontwikkelingen te ondersteunen met bijvoorbeeld de inzet van eigentijdse en innovatieve ICT-toepassingen. Bij het CJIB werken meer dan 1.100 medewerkers.

Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij het CJIB? Neem dan contact op met Jack! Hij vertelt je graag over wat we voor je kunnen betekenen! (jack@sevenstars.nl / 0657597626)

De gaafste uitdagingen bij topbedrijven

BEKIJK ALLE OPDRACHTEN