Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

03.08.2022
2 minuten

Seven Stars wint voor derde keer op rij aanbesteding RDW

nieuws

De RDW heeft ons voor de derde keer op rij geselecteerd als preferred supplier voor de inhuur van ICT professionals. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen 7,5 jaar, ook de komende vier jaar ICT professionals mogen werven voor de RDW.

Wij zijn enorm blij en trots dat we de komende jaren weer als partner mogen samenwerken met de RDW op het gebied van externe inhuur van ICT professionals. ICT speelt een onmisbare rol in de dienstverlening van de RDW.” aldus Jack de Groot, Business Unit Manager Noord bij Seven Stars. “Ik zie het als een groot compliment en blijk van vertrouwen voor het team en onze onderaannemers dat we deze aanbesteding wederom gewonnen hebben, een hele knappe teamprestatie!”

“Doordat we de afgelopen 7,5 jaar al nauw met de RDW hebben mogen samenwerken, kunnen we nu nog beter inspelen op hun behoeftes en doelstelling om te worden voorzien van goede en gemotiveerde flexibele IT krachten. We kijken er naar uit om samen met Sogeti, HTX automatisering, BEND CRM, Squerist, IT Captains, Routz, RealizIT en IT Alliance het RDW te ondersteunen.” vertelt Yvonne die als IT Recruiter nauw betrokken is bij de RDW.

“De RDW is een toonaangevende opdrachtgever in het Noorden”, aldus René Kleine, Accountmanager bij Seven Stars en al jaren het vaste aanspreekpunt voor de RDW. “We vinden het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan hun missie om iedereen veilig te laten deelnemen aan het verkeer. De divisie ICT binnen de RDW biedt interessante opdrachten voor onze IT-professionals. Ze zijn constant bezig met het moderniseren van hun ICT-landschap en innovaties binnen hun infrastructuur. Zo zitten ze vol in de transitie van on-premises omgeving naar de Azure-cloud en speler er innovatieve projecten omtrent vrachtwagenheffing en tol”.

Heb jij ook interesse in een mooie interim opdracht bij de RDW! Neem dan contact op met Yvonne. Zij vertelt je graag meer over deze opdrachtgever en over wat we voor je kunnen betekenen! (0634243687/ yvonne@sevenstars.nl)

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE