Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

12.12.2023
1 minuten
Kirsten

IT’s not us: afzender doet zich voor als Seven Stars

Kirsten
nieuws

De afgelopen dagen informeerden verschillende professionals ons dat zij berichten hebben ontvangen via Whatsapp van een afzender die zich als ons voordoet. Belangrijk om te weten: dit zijn wij niet! Onze Stars zullen nooit ongevraagd contact met je opnemen via WhatsApp.

Over de berichten
In berichten wordt verwezen naar Seven Stars Recruitment b.v of Seven Stars b.v. De afzender probeert contact met je te zoeken omdat je zogenaamd perfect zou passen bij een openstaande vacature. Om het allemaal wat geloofwaardiger te laten lijken noemen ze het adres van ons hoofdkantoor in Zwolle. Good to know: de afzender gebruikt verschillende telefoonnummers afkomstig uit de Verenigde Staten. Niet intrappen dus.

What to do?
Natuurlijk zijn we druk bezig om dit issue op te lossen. Heb jij ook zo’n bericht ontvangen via WhatsApp? Dan kan je ons helpen door het volgende te doen:

  1. Ga niet in op berichten van deze afzender én klik niet op eventuele documenten en/of links die worden gedeeld

  2. Rapporteer de contactpersoon in WhatsApp. Dit kan eenvoudig door op de naam van de contactpersoon te klikken en te kiezen voor ‘Rapporteer contact’. Kies vervolgens voor rapporteer en blokken. Of lees hier meer.

  3. Meld het ons als je een bericht hebt ontvangen. Dit kan via ons contactformulier of hello@sevenstars.nl.

Eventuele telefoonnummers en namen van onze Stars kan je altijd checken op onze teampagina. Heb je toch nog vragen of twijfels? Bel ons dan gewoon op 038 – 7601000. Dan zit je sowieso goed.

De gaafste uitdagingen bij topbedrijven

Bekijk alle opdrachten