Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

04.03.2024
3 minuten
Kirsten

Pascal Meerwijk nieuwe Managing Director Seven Stars.

Kirsten
nieuws

Pascal Meerwijk start per direct als onze Managing Director. Samen met onze Corianna en Mike vormt hij het directieteam van Seven Stars. Onze Ronald maakt de overstap van Chief Commercial Officer naar die van Chief Marketing Officer bij Circle8Group, waar wij als Seven Stars ook onderdeel van zijn.

Pascal was meer dan twintig jaar werkzaam binnen de Adecco Group waarbij hij de laatste tien jaar eindverantwoordelijk was voor verschillende onderdelen. “Pascal past qua DNA heel goed bij dit label”, zegt Ineke Kooistra, CEO van Circle8Group. “Seven Stars is een schitterend bedrijf met een waanzinnige cultuur. “Er zijn nog volop kansen om verder te groeien door verbreding, ook internationaal. Pascal heeft veel kennis van IT en sales. Vanuit zijn internationale trackrecord is hij de juiste man om deze Europese groeistrategie te leiden.”

AmbITieus

“De passie en drive die ik voel binnen Seven Stars spreken me erg aan”, zegt Pascal. “Dit bedrijf past bij me omdat ik ervan houd om met stoere, eigenwijze, ambitieuze mensen te werken. Een beetje rebels, laten zien hoe het anders kan. Ik ben zelf ook ambitieus en altijd bezig met nieuwe kansen, nieuwe proposities en nieuwe klanten. Er ligt al een mooie basis en ik heb veel zin om de ambities binnen de groep, zowel nationaal als internationaal, vorm te geven.”

Volop marketingkansen

Ronald is inmiddels gestart als Chief Marketing Officer bij Circle8Group en heeft daarmee de overstap gemaakt vanuit ons directieteam. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de marketing van alle internationale labels binnen de groep, waaronder Seven Stars. “Ronald heeft een tomeloze energie en is altijd scherp. Hij heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van digital marketing en digitale customer experience”, zegt Ineke. “Ronald heeft Seven Stars digitaal op de kaart gezet en draagt meetbaar bij aan de groei van Circle8Group, inmiddels ook in Duitsland.” Ronald is blij met z’n nieuwe rol: “Deze buitenkans binnen dit mooie, innovatieve en ambitieuze bedrijf kon ik niet voorbij laten gaan. Met mijn ervaring in digital marketing én de staffing-business wil ik ervoor zorgen dat marketing op groepsniveau naar een next level wordt gebracht. In onze branche liggen nog volop kansen als het gaat om digitale positionering én datagedreven marketing. Ik krijg nu de mogelijkheid om die te benutten.”

Over Circle8Group

Circle8Group is een internationale groep van sterke merken die full-service HR Tech-oplossingen bieden. De merken hebben elk hun eigen specifieke cultuur, met één gedeelde overtuiging: wij geloven dat mensen het belangrijkste bezit zijn van elke succesvolle organisatie. Talentflow is daarbij essentieel voor bedrijfsgroei. De merken binnen de Groep zijn niet alleen experts in het vinden van talenten en de opdrachten die daarbij horen, maar verbinden ook alle betrokkenen, creëren ruimte voor groei en zorgen voor doorstroom. Met deze continue stroom van talent, de Total Talent Flow, zorgt Circle8Group voor permanente groei voor zowel professionals, partners, medewerkers als opdrachtgevers. Naast Seven Stars (NL) zijn de andere merken in de groep: Circle8 (NL & BE), FixedToday (NL & BE), Königstein (DE) en Swisslinx (CH). Met ruim 12.000 professionals in de sectoren IT, Technologie en Financiën realiseert de groep een omzet van meer dan een miljard euro. Ga voor meer informatie naar www.circle8group.com

Zoek jij een leuke baan?

Check dan onze vacatures.

Bekijk alle vacatures