Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

13.04.2023
1 minuten
Geschreven door Kirsten

Kijkje in de werkdag van Tamara

Geschreven door Kirsten
over ons

Het is weer tijd voor een exclusief kijkje in de werkdag van één van onze Stars. Dit keer neemt onze Tamara, Contractmanager in Team Noord je mee. Ben je benieuwd waar zij zich mee bezig houdt tijdens haar werkdag? Read along!

06.45 uur
M’n wekker gaat af. Vandaag kost het me wat meer moeite om mijn bed uit te komen. M’n jongste dochter was vannacht namelijk een paar keer wakker. Uiteindelijk besluit ik om 10 over zeven dat ik er écht uit moet. Tijd om de kleding voor de kinderen en mezelf klaar te leggen en maak ik mezelf klaar voor de werkdag.

08.10 uur
Time to go! Ik breng de kinderen altijd op de fiets naar school voor ik in de trein stap. Ik zet de oudste twee jongens af bij hun school en rijd dan door naar de school van de meiden. Daarna fiets ik door naar het station. De trein gaat om half negen en de reis naar kantoor in duurt een half uurtje.

8.57 uur
Ik ben op kantoor! Bij Team Noord werken we in de Mediacentrale, een hele leuke werkplek in Groningen. We beginnen de werkdag met een teamoverleg. Dit hebben we twee keer per week, om elkaar even op de hoogte te brengen van wat er speelt en wat er deze week gedaan moet worden.

10.00 uur
De rest van de ochtend ben ik vooral veel bezig met mail wegwerken en eventueel dingen opvragen bij de starters/leveranciers. Er zijn een heleboel dingen binnengekomen waar ik iets mee moet. Dat is het leuke van mijn functie, het is nooit hetzelfde en er is altijd wel iets te doen! Tussendoor eet ik een bakje met yoghurt, want ik ben door alle drukte in de ochtend vergeten te ontbijten.

12.00 uur
De ochtend vloog voorbij en het is inmiddels 12.00 uur. Dat betekent lunchpauze! Samen met een paar collega’s gaan we beneden in het restaurant van de Mediacentrale lunchen. Ik kies voor een pittige wrap met kip en een verse muntthee. Na het eten gaan we pingpongen. Beneden in de hal staan een aantal tafels, waarop we een potje spelen! Ik ben niet zo goed, dus ik verlies weer eens, maar het is wel leuk!

13.00 uur
In de middag verwerk ik alle binnengekomen documenten en bel een aantal starters en leveranciers op om wat dingen af te stemmen en extra documenten op te vragen. Ook heb ik contact met Simon (contractmanager), omdat ik een paar vragen heb. Als contractmanagers hebben we binnen het bedrijf veel contact met elkaar. Zo hebben we eenmaal per maand een gilde waarin alle belangrijke dingen besproken worden en daarnaast kunnen we elkaar altijd bellen bij vragen of onduidelijkheden. Heel erg fijn.

15.00 uur
Tijd voor een kopje thee. Ik werk het boodschappenlijstje voor kantoor bij en kijk of we nog iets nodig hebben zodat ik dat kan bestellen.

15.30 uur
De rest van de middag ga ik verder met een rapportage en verwerk ik nog wat binnengekomen mail. Op vrijdag ben ik altijd vrij. Dus tijdens deze laatste werkuren wil ik echt alles afmaken.

17.00 uur
Om vijf uur ben ik vrij en stap ik weer in de trein richting huis. Op naar het weekend! Om half zes ben ik weer thuis en kan ik meteen aanschuiven voor het avondeten. Mijn man heeft weer heerlijk uitgebreid voor ons gekookt, zo fijn! Tijdens het eten nemen we met zijn zessen de dag door. Zo leuk om te horen wat de kinderen allemaal meegemaakt hebben en hoe hun dag was. Om acht uur gaan de kinderen naar boven en kruip ik met mijn man op de bank om wat te schrijven. Het einde van weer een leuke week! 

Lijkt het je ook leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk hier al onze vacatures.

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE