Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

14.09.2022
1 minuten

New ‘STAR’giair: meet Max

over ons

Weer een nieuwe ster! Max gaat sparken in Team Midden als stagiair accountmanagement. Hij is graag in contact met andere mensen en krijgt daar veel energie van. Een eigenschap die goed van pas komt tijdens z’n stage.

Sport. Dat is Max z’n favoriete bezigheid. Voetballen, hardlopen, tennis, skiën of naar de sportschool gaan. Voor hem de perfecte uitlaatklep. Verder heeft deze sportieveling interesse in aandelen en pakt graag een terrasje met z’n vrienden.

Wil je Max alvast een beetje leren kennen? We hebben hem onze inmiddels bekende 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?
Die vind ik lastig. Voor m’n werk (naast m’n stage) rijd ik veel in de auto, zo rond de 150 kilometer per week. Ik lever dan auto’s af bij klanten en pik er dan ook weer 1 op. Daarnaast fiets ik ook wel zo’n 20 kilometer per week op en neer naar Zwolle. Als ik dan echt een keuze moet maken dan ga ik voor de auto. Puur omdat ik dit gemakkelijker vind.”

Werk of school?
“School. Voor nu in ieder geval. Ik vind leren leuk. Vooral nieuwe dingen. Met school heb je vaak ook wat meer vrijheid en kan je dit zelf een beetje indelen. In de toekomst zal dit waarschijnlijk wel veranderen, maar daar moet ik nog achterkomen.”

Bootcamp of borrel?
“Ook een lastige. Ik hou erg van sporten… Als ik echt moet kiezen: op vrijdag een borrel en voor de rest van de week een bootcamp.”

Ochtend of avond?
“De avond. Al moet ik wel zeggen dat ik ook wel een ochtendpersoon ben. Wanneer ik wakker word heb ik gelijk veel energie en heb geen probleem om uit bed te komen.”

Praten of luisteren?
“Ik denk dan toch luisteren. Dat vind ik belangrijker. Ik kan ook veel praten hoor, als je mij vraagt om een verhaal te vertellen dan praat ik zo 50 minuten vol haha.”

Alleen of samen?
“Samen. Ik vind het best lastig om alleen te zijn. En ik vind het gewoon fijn om mensen om me heen te hebben. Daar haal ik ook m’n energie uit.”

Zon of sneeuw?
“Dan moet ik toch voor de zon kiezen. Ondanks dat ik gek ben op skiën, vind ik de zon net iets beter. Af en toe sneeuw vind ik wel leuk, maar er hoeft voor mij niet constant sneeuw te liggen. Dan ben ik er op een gegeven moment ook wel klaar mee. Met de zon ben ik nooit klaar, van mij mag het wel 365 dagen zonnig zijn.”

Wil jij Max welkom heten of hem succes wensen met zijn stage? Stuur hem dan een berichtje op max.p@sevenstars.nl

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE