Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

28.09.2022
1 minuten

New 'STAR'giair: meet Sarina

over ons

Een nieuwe ‘STAR’giair! Sarina is gestart met haar stage bij Team Marketing & Communicatie. Ze volgt de opleiding Creative Business aan NHL Stenden Hogeschool. Daar heeft ze natuurlijk al veel geleerd over grafisch design, fotografie en marketing. Tijd voor Sarina om deze skills tijdens haar stage verder te ontwikkelen!

In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en bezoekt graag steden en dorpen in Nederland die niet zo voor de hand liggen. Ook is ze de laatste tijd helemaal into koken en bakken. Daarom staat ze bijna elk weekend in de keuken om de nieuwste gerechten of baksels uit te proberen. Oh.. En ze heeft iets met sneeuwbollen.

Wil jij Sarina ook een beetje leren kennen? Wij hebben haar onze 7 dilemma’s voorgelegd. Lees je mee?

Fiets of auto?
“Fiets. Maar dat zeg ik alleen omdat ik nog geen rijbewijs heb. Er is een wachtlijst dus het duurt ook nog wel even voordat ik kan beginnen met rijlessen. Eigenlijk verkies ik lopen boven fietsen. Fietsen is niet per se mijn hobby, laat ik het zo zeggen. Ik loop liever dan dat ik de fiets pak, ook al duurt het dan langer voordat je ergens bent. Ik zet dan vaak een podcast op. Ik vind lopen wat gemoedelijker en als ik op de fiets stap heb ik áltijd tegenwind of het regent. Daarom vind ik het echt niet leuk.”

Werk of school?
“Werk. Nu ik hier stageloop (en voor mij is dit werk) merk ik dat ik het ritme heel fijn vind. Je komt in het werkleven terecht. Ik heb maar een jaar ‘gewoon’ les gehad. Daarna brak de coronapandemie uit. Dat betekende online lessen en veel thuis zijn. Daardoor heb wel het idee dat ik het ‘studentenleven’ heb gemist. Je ontmoet minder mensen en je kon minder sociaal zijn. En ik merkte dat er ook minder structuur was. Ik had dagen dat ik pas om 14.00 uur iets van school had. En nu weet ik gewoon waar ik aan toe ben en dat vind ik wel fijn.”

Bootcamp of borrel?
“Borrel. Haha want ik hou niet van sport. Maar een bootcamp lijkt me leuk. Maar dan hoeft het voor mij niet competitief te zijn. Ik zou het dan wel voor de fun doen.”

Ochtend of avond?
“Ochtend. Ik denk dat ik toch wel een ochtendmens ben. Ik kan altijd wel op tijd slapen. Als ik eenmaal wakker ben wil ik ook wel gewoon meteen doorgaan. Ik moet dan ook wel meteen actief bezig gaan. Als ik niks doe is de toon voor die dag meteen gezet. Dan gebeurt er dus niet meer zoveel haha”

Praten of luisteren?
“Luisteren. Ik vind het heel fijn dat ik iemand kan zijn waar iemand tegenaan kan praten. Waar iemand z’n verhaal bij kwijt kan. En ik vind het ook interessant om naar mensen te luisteren.”

Alleen of samen?
“Hmm.. Ja als ik iets ga doen samen. Maar ik kan ook opladen van alleen zijn. Als ik echt zou moeten kiezen, dan ga ik toch voor samen. Samen zijn met anderen maakt alles leuker vind ik.”

Zon of sneeuw?
“Sneeuw. Dat komt omdat ik dat gezellig vind. Alles is dan gewoon wat knusser en gezelliger. En sneeuw vind ik gewoon leuk, zolang ik maar niet ergens naartoe moet. Ik kies ook wel voor sneeuw omdat ik de zomers hier in Nederland niet fijn vind. Of het is super slecht weer, of het is zo warm dat het gewoon niet leuk meer is. Er is niet echt een tussenweg.”

Wil jij Sarina welkom heten of haar succes wensen met haar stage? Stuur haar dan een berichtje op sarina@sevenstars.nl

Zoek jij ook een leuke stage?

Check dan onze vacatures.

BEKIJK ALLE VACATURE